Hogyan oldjátok meg a kutyatartást egész napra?
Én olyan 6 órakkor kiviszem egy 10 percre, középsuliból kb.3-4re érek haza akkor fél óra séta és 9óra fele 10 perc.
Neki elég ennyi mozgás, már öreg kutyus, 13 éves.
Nálunk a kovetkezo a helyzet:
A nap 24 orajaban egyutt vagyok a kutyámmal. 6 orankent leviszem egy nagy (kb.1,5-2 oras) sétára, de leginkabb kiviszem a zoldbe es rohangalok vele, na jo tanitgatom is egy kicsit. Havonta egyszer elviszem a dokihoz es heti rendszeresseggel jarunk kutyasuliba is. Etkezes naponta ketszer (reggel es este).
Nagyjából ennyi … es mar most utalom, hogy csak tizenegyneheny evet fog elni szegenyke, mert csinalnam tovabb az idok vegezeteig.
Nem jarok bulizni, nem jarok nyaralni KUTYA NELKUL! Nem erdekel semmi ahova a kutya nem johet, avagy a kutya zavaro korulmeny. Nem vallalok el olyan munkat ahol a kutyam kizaro ok.
#4-es A kutyatartók legalább 50%-a dolgozik (gyereke iskolába jár); nem mindenki nyugdíjas, vagy a kertben tartja, ahol ez fel sem merül problémaként.
Te hogy tudod megoldani?
Bírja. De nem tesz jót neki!
Esetleges boncolásnál rögtön felismeri a doki a "benti" kutyákat a kitágult hólyagukról... Nem
Én reggel 30-40 percet sétálok velük munka előtt,vagyis 5 percre van egy park,ott labdázunk meg játszanak egymással. 100%-ra nem fáradnak le ettől,de legalább át vannak mozgatva kicsit. kb 8:15 vagy 20 körül érünk haza. Én 40 kor indulok melóba. Aztán 17-18 óra körül érek haza,akkor többet vagyunk lent. Hétvégén meg sokat kint vagyunk reggel is 1 óra, délután 2-3 fele is 1 óra kb. 6 körül csak 15 perc, este 11 kor is lent vagyunk.
Amúgy hülyeség,hogy 8-10 órát tartogatja. Ha pisiltél akkor alap esetben nem kell neked sem 5 perc után is pisilned. Én sokszor van hogy munka végén megyek wc-re mert mondjuk ittam kb fél litert se. Jó nem mondom 4-5 órát tartogatni se kellemes. De én úgy olvastam nekik azért másképp működik a hólyagjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!