Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tovább? A saját vélemén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? A saját véleményed írd le kérlek, hogy te mit tennél.

Figyelt kérdés

A párom régóta beszélgetett egy kolléganőjével. Nem is ezzel kezdődött a baj, hanem azzal, hogy nekem nagyon zavaró és fura volt az, hogy este 11kor és akár hajnali 1kor(!) is írt neki a nő. Jeleztem a páromnak, hogy ez szerintem nagyon nem okés. Folyton leállított és mindig csak egy kis ideig tartott a nyugalom, újra és újra előjött végül meguntam. Megmondtam a páromnak, hogy vagy lép ő vagy leállítom a nőt én. Azt mondta, hogy majd ő szépen ezt megmondja neki, hogy nekem ez nem tetszik és fejezze be. Olyanokat mondott nekem, hogy csak azért beszél vele, mert a cégnél ő a legnagyobb "mindenkilánya" és a főnökkel is szerinte viszonya van és rajta keresztül a főnök már pozícióváltást ígért neki. Nem hittem neki. Másnap kapok egy levelet a csajtól, hogy bocsánatot kér mindenért, nem keresi többé a párom. Kicsit megnyugodtam. Pár hétre rá ismét nagyon fura volt a párom ha véletlenül feljött a nő neve is akár ezért eldöntöttem, hogy belenézek a telefonjába. Amit ott láttam.. Hát azt hittem, hogy infarktust kapok. Valóban meg lett mondva a nőnek ez az egész, de nem úgy, hogy közösen kérjük a párommal, hogy fogja vissza magát a nő, HANEM a nő végig engem szidott különböző szavakkal a párom pedig adta alá a lovat. Az is kiderült, hogy a párom megkérte, hogy csak előttem kell megjátszani, hogy nincsenek jóba, mert engem nagyon zavar az, hogy "jóba vannak". A párom ugye nekem erről nem így szólt.. Közösen írták meg a lerázó levelet is amit a nő nekem küldött el. Egyből kérdőre vontam a párom és mindent beismert és mentegetőzött, hogy nem lett volna ez, ha nem rajta keresztül intézzük. Másnap a kolléganő+én+ a párom leültünk beszélni. Mindenki beismert mindinkinek. A nő teljesen mosolygósan távozott, másnap elvileg végig minket szidott bent a cégnél, hogy soha nem szól se a páromhoz se hozzám.

Ennek én nagyon nagyon örülnék, de félek attól, hogy kibékülnek és újra a hátam mögött szervezkednek. Elvileg megcsalás nem történt, csak egymás lelki támaszai. A nőnek van kapcsolata 20 éve, mindig a munkába megy a pasi a nőért a cégen belül nincs lehetőség ilyesmire.

Ti mit tennétek? Hogyan derítétek ki, hogy folytatódik-e ez tovább? A telefonba nézés már nem opció, azóta a hülye is törölné, ha tudja, hogy lebukhat. Szeretem a párom, de ha kiderül, hogy semmi nem változik én ezt nem csinálom tovább

2021. júl. 8. 21:28
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Én is szakítottam. Napokig itt járkált sírva a házam előtt. Azt mondta csak az érdekek miatt tette de örül, hogy kiderült. Én sem bízom benne, meg is mondtam neki. Azt kérte adjak időt, hogy bizonyítson. Mikor mondtam neki, hogy a megcsalást is kinézném belőle szintén sírni kezdett. A nő mondta ezt, hogy egymás lelki támaszai, azaz ő hisztizett mindig a páromnak. Bennem is hatalmas törést okozott, napokig fel sem tudtam fogni. Ez így a semmiből ért.. Győzködött, hogy itt nem a nő, hanem az érdek a lényeg. Hát nem tudom.. Szeretném megoldani de szinte lehetetlennek érzem
2021. júl. 8. 22:22
 12/22 anonim ***** válasza:
78%
Általános suliban egy lány barátság alakult úgy amit itt írsz. Olvasva ugyan azt éreztem, hittem hogy én vagyok még a barát de közben a hátam mögött kinevetett a legjobb barátnőm és külön talakozgattak. Gyerekes most, akkor nem az volt. Viszont ez ugyan az, felnőtt szereplőkkel és szerelemmel, nem baratsaggal
2021. júl. 8. 22:23
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

"Győzködött, hogy itt nem a nő, hanem az érdek a lényeg."

Akkor ezeket meg kellett volna veled beszélnie. MINDENT. Nem a hátad mögött. Mert ha érdek volt a lényeg, akkor had lássál mindent, had ellenőrizz mindent. Gondolhatott volna bőven arra, hogy ha érdekből csinálja, és lebukik, akkor az egész tervének annyi, és elveszítheti a párját is. Ennyi esze nem volt.

2021. júl. 8. 22:25
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
És téged még mindig az izgat, folytatják-e...?
2021. júl. 8. 22:26
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Érdek, na persze.

Az érdek része az is, hogy ócsárol és lenéz téged a hátad mögött, meg ellened szövetkezik?

Könyörgöm, mondd azt hogy ezt nem hitted el.

Ez már nem csak felháborító, hanem vérlázító.

Még megmagyarázza a gerinctelen viselkedését?

Hányinger az egész ember.

Én a helyedben soha nem fogadnám vissza.

Az ilyen nem férfi, de még csak nem is ember.

Nem szeret téged, ezek után meg pláne nem.

2021. júl. 8. 22:36
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szomorú történet, de ahol már ott egy 3. ott nincs szerelem és baj van a kapcsolatban.
2021. júl. 8. 22:46
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Rémálom ez az egész. A kolléganő meg kétszínű dög. Ajaj ismertem olyan embert aki mindig állította, hogy xy-al sosem, csak nagyon jóban vannak stb, erre most együtt vannak. Az a baj amit az előttem szólók írtak. Ha nem is volt megcsalás, maga az a tény, hogy kibeszélt téged a nővel és hazudott is, elég gáz. Nálunk anno olyan volt, hogy páromnak jött egy üzleti utazása két kolléganőjével, amiről ő nem tehetett, hisz így szervezték le a cégnél, ám amikor én mégis aggódni kezdtem, megértette és leszervezett mindkettejükkel meg velem is egy ebédet, hogy megismerjem őket. A párod is elintézhette volna ilyen egyszerűen, nem úgy, hogy még téged állít be szemétnek.
2021. júl. 9. 01:26
 18/22 anonim ***** válasza:
51%

Nekem sose volt problémám a női-férfi barátsággal de szerintem intelligens emberek tudják hol a határ.

Es ha tenyleg csak barátok akkor nem kel kamuzni.

Tegyük fel hogy van egy párom akivel minden rendben. Lesz egy nagyon jó férfi barátom aki tényleg csak barát. Egyrészt igyekszem olyan embereket integrálni az életembe akik értelmesek, intelligensek tudják a határokat, másrészt ha csak a barátom akkor nincs szükség hogy titkoljak bármit is a párom elől és még inkább nincs szükség a furcsa viselkedésre. Sőt akkor igyekeznék őket is egymásnak bemutatni es törekedni hogy jöban legyenek.

Szerintem így lenne a normális. Amit a tied csinált az nekem nem.

2021. júl. 9. 06:54
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Most olvastam a kommentedet kérdező...

Szerintem egy felnőtt, értelmes férfinak tudnia kéne ezt kezelni. Ha úgy érzi sok, leállítani.

Szerintem a nő az aki igazat mond. Köztük lélekben alakult valami attól még hogy nem történt semmi fizikailag.

Ha csak az érdek, akkor ezt is el lehetett volna neked mondani.

Szerintem a bizalom oda anélkül meg....cumi

2021. júl. 9. 06:58
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Szakitanék, lélekben nincs már jelen a párod 31f
2021. júl. 9. 07:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!