Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem tudja elfogadni, hogy nekem is van saját életem és véleményem, hogy győzzem meg?
Nem biztos, hogy egészséges matricaként ragadni a másikra, főleg, hogy együtt éltek!
Nő vagyok én is, egy barátnős csacsogásba nem fér egy férfi, férfiaknál nem tudom, hogy hogy van, de szerintem ott is zavarsz.
Nem mondom, hogy mindig, de kellenek a külön programok, ez nem azt jelenti, hogy nem szereted.
Na most én is elég ragaszkodó típus vagyok de pl ilyent nem erőltetnék rá... ha nem akar talalkozni azzal az illetővel
Szerintem beszéljetek meg! Alapból ha fiu este van akkor minek kellesz te oda?
Úgy tudod meggyőzni, hogy nem hagyod magad. Mièrt kène már mindenhova vele killognod mint egy pincsikutya?
Menjen ès haverozzon nèlküled, ne erőltesse rád. Ha megsèrtődik, megsèrtődik. Hagyni kell ilyenkor, majd lenyugszik, mert nem lesz más választása. Ne hagyd, hogy hamis lelkifurdalást keltsen benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!