Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem tudja elfogadni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem tudja elfogadni, hogy nekem is van saját életem és véleményem, hogy győzzem meg?

Figyelt kérdés
KB. 1 éve vagyunk együtt. Egy pár hónapja együtt is lakunk, és most már tényleg nincs olyan éjszaka, amikor nem alszunk együtt (kivéve mikor mondjuk lánybúcsún voltam, oda csak nem vihettem magammal, de a szüleimhez bezzeg megintcsak együtt kell mennünk, mert különösebb bajuk nincs vele). Azt mondja, nagyon rosszul érezné magát, ha nem aludnánk együtt, pedig korábban volt már rá példa, és nem történt semmi. Ez egy dolog, de közben azt is szeretné, hogy a haverjával is töltsek időt, akiben én viszont kicsit csalódtam, és már nem olyan jó a róla alkotott véleményem, mint kezdetben, amikor még nem ismertem annyira. Ő viszont azért is ragaszkodik hozzá, hogy mindent együtt csináljuk, még ha ők ketten vannak, akkor is kellek én is. Hogy győzzem meg, hogy erre a helyzetre kell valamilyen megoldást találni, és ha felhozom, sértődés helyett el kellene fogadni valami olyan opciót, ami nekem is jó?

2019. dec. 11. 10:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem lennék együtt ilyen emberrel.
2019. dec. 11. 10:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát kényszeríteni márpedig nem fog tudni, szóval ne hagyd magad. Menjen, haverozzon, de te ragaszkodj ahhoz, hogy otthon maradsz. Ennyi.
2019. dec. 11. 10:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy egészséges matricaként ragadni a másikra, főleg, hogy együtt éltek!

Nő vagyok én is, egy barátnős csacsogásba nem fér egy férfi, férfiaknál nem tudom, hogy hogy van, de szerintem ott is zavarsz.

Nem mondom, hogy mindig, de kellenek a külön programok, ez nem azt jelenti, hogy nem szereted.

2019. dec. 11. 10:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Na most én is elég ragaszkodó típus vagyok de pl ilyent nem erőltetnék rá... ha nem akar talalkozni azzal az illetővel

Szerintem beszéljetek meg! Alapból ha fiu este van akkor minek kellesz te oda?

2019. dec. 11. 10:49
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Egyikőtökkel sincs baj, egyszerűen csak nem illetek össze. Neki az az igénye, hogy sziámi ikerként létezzen egy párkapcsolatban, neked pedig szükséged van saját térre. Meggyűzni nem fogod tudni, mert ahhoz ki kellene cserélned a személyiségét, ez nem így működik, hogy az észérvektől elmúlik az alap igénye. Én képtelen lennék hozzá alkalmazkodni, nem tudnék együtt lenni egy ilyen emberrel, szakítottam is már ezért a múltban.
2019. dec. 11. 10:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tudod meggyőzni, hogy nem hagyod magad. Mièrt kène már mindenhova vele killognod mint egy pincsikutya?

Menjen ès haverozzon nèlküled, ne erőltesse rád. Ha megsèrtődik, megsèrtődik. Hagyni kell ilyenkor, majd lenyugszik, mert nem lesz más választása. Ne hagyd, hogy hamis lelkifurdalást keltsen benned.

2019. dec. 11. 14:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj magadnak csajos programokat. Egykettőre ráébred a fickó, hogy nem vagytok összenőve.
2019. dec. 12. 17:17
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Gyanús h hármast terveznek és szoktatni akarnak a helyzethez h ha már ő is ottvan és ismered is akk ugyanmár vele is.
2020. febr. 23. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!