Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz vagy nem igaz, hogy egy nőnek a saját külsejét illetően a nőtársai és a divatlapok véleménye fontosabb, mint a párjáé?
Nekem a saját véleményem a legfontosabb.
Tapasztalatom, hogy mivel magamat szeretem, elfogadom, ezért a környezetem szemében is vonzóbb vagyok, beleértve a barátomat is. :) Ha gátlásaim, kétségeim lennének önmagammal szemben, akkor azt sugároznám kifelé is - és olyat nem lehet szeretni, aki önmagát nem szereti!
Én akkor is leginkább magamnak, nem lehet különválasztani...
Mondok egy konkrét példát...
Az előző páromnak voltak az öltözködésemben olyan elemek, amik nem tetszettek (általam preferált színek, retro stílus, amit én nagyon szeretek).
Amikor vele voltam, akkor ügyeltem rá, hogy ne hordjak ilyesmit, de mondjuk dolgozni továbbra is így jártam, mert nekem ez tetszett, így éreztem jól magam, és a környezetemben lévők is rendszeresen megdicsértek.
Szóval valamilyen szinten figyelembe veszem mások igényeit, de elsősorban magamnak szeretnék megfelelni!
Hát ha ennyire konkrét a kérdésed akkor igen igaz.
A nőtársak véleménye fontosabb, mint a páromé, mert ő elfogult és úgyse fogja azt mondani, hogy "de, dagadt vagy, meg nagy a segged" mert akkor nem lenne a párom ilyen egyszerű. Női logika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!