Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? A saját véleményed írd le kérlek, hogy te mit tennél.
A párom régóta beszélgetett egy kolléganőjével. Nem is ezzel kezdődött a baj, hanem azzal, hogy nekem nagyon zavaró és fura volt az, hogy este 11kor és akár hajnali 1kor(!) is írt neki a nő. Jeleztem a páromnak, hogy ez szerintem nagyon nem okés. Folyton leállított és mindig csak egy kis ideig tartott a nyugalom, újra és újra előjött végül meguntam. Megmondtam a páromnak, hogy vagy lép ő vagy leállítom a nőt én. Azt mondta, hogy majd ő szépen ezt megmondja neki, hogy nekem ez nem tetszik és fejezze be. Olyanokat mondott nekem, hogy csak azért beszél vele, mert a cégnél ő a legnagyobb "mindenkilánya" és a főnökkel is szerinte viszonya van és rajta keresztül a főnök már pozícióváltást ígért neki. Nem hittem neki. Másnap kapok egy levelet a csajtól, hogy bocsánatot kér mindenért, nem keresi többé a párom. Kicsit megnyugodtam. Pár hétre rá ismét nagyon fura volt a párom ha véletlenül feljött a nő neve is akár ezért eldöntöttem, hogy belenézek a telefonjába. Amit ott láttam.. Hát azt hittem, hogy infarktust kapok. Valóban meg lett mondva a nőnek ez az egész, de nem úgy, hogy közösen kérjük a párommal, hogy fogja vissza magát a nő, HANEM a nő végig engem szidott különböző szavakkal a párom pedig adta alá a lovat. Az is kiderült, hogy a párom megkérte, hogy csak előttem kell megjátszani, hogy nincsenek jóba, mert engem nagyon zavar az, hogy "jóba vannak". A párom ugye nekem erről nem így szólt.. Közösen írták meg a lerázó levelet is amit a nő nekem küldött el. Egyből kérdőre vontam a párom és mindent beismert és mentegetőzött, hogy nem lett volna ez, ha nem rajta keresztül intézzük. Másnap a kolléganő+én+ a párom leültünk beszélni. Mindenki beismert mindinkinek. A nő teljesen mosolygósan távozott, másnap elvileg végig minket szidott bent a cégnél, hogy soha nem szól se a páromhoz se hozzám.
Ennek én nagyon nagyon örülnék, de félek attól, hogy kibékülnek és újra a hátam mögött szervezkednek. Elvileg megcsalás nem történt, csak egymás lelki támaszai. A nőnek van kapcsolata 20 éve, mindig a munkába megy a pasi a nőért a cégen belül nincs lehetőség ilyesmire.
Ti mit tennétek? Hogyan derítétek ki, hogy folytatódik-e ez tovább? A telefonba nézés már nem opció, azóta a hülye is törölné, ha tudja, hogy lebukhat. Szeretem a párom, de ha kiderül, hogy semmi nem változik én ezt nem csinálom tovább
Lehet rossz véleményed a nőről kérdező, szíved joga, de elszámolnivalója, megbeszélnivalója veled a “párodnak”, élettársadnak van, nem másnak.
Neked vele kellene egyetértésre jutnod... de legalább a felismerés jó lenne, hogy mit szeretsz vajon azon az áldott jó emberen, aki a szemedbe hazudik, nem egyenes, nem korrekt, mások előtt szid és lejárat?
Nekem ennek a fele is bőven elégséges lenne a totális kiábránduláshoz. Nem érdekelne, hogy mit csetel, kivel csetel, mit hazudik... olyan mértékben nézett semmibe, hogy ez az ember téged biztosan nem tisztel... anélkül meg?
(Tudom, tudom nagy “szercsi-lávcsi”- de normáliséknál a tisztelet az alapja a kapcsolatnak, enélkül max gazdasági (érdek)közösség meg dugópajti a drága jó embered, akit annnnnnyiiiiira de aaaaannnnyira lehet szeretni (hisz oly nemeslelkű :D
Ne alázd már tovább magad!
Sem a további lázas magyarázkodás vagy kutakodás nem éri meg.
ÉS még a párod a frici? :DDDDDD
Tudod, van a taknyos papirzsepi...na, azt is így tartogatod?
Csak idő kérdése hogy mikor mondja azt a párod hogy bent marad túlórázni. Mikor fogtok úgy eltűnni hogy nem is tudod hol van. Az hogy barátkozik valaki nem gond. De ha állandóan együtt jönnek-mennek, és keresik egymás társaságát a cégnél már rég gyanús. Nálunk a cégen kívül szerintem ilyen nincs, de az egyik TMK-s kolléga eléggé szereti az üzemi csomagoló/operátor hölgyek társaságát. Családos a fickó, a hölgyeknek nincs párja csak gyereke. Naponta látom de nem az én dolgom.Nem szólok ebbe bele, nem illik. Mindent el tudok képzelni hogy mi lenne ha...
Szerintem nálatok is hasonló a helyzet. Idő kérdése mikor csal meg. Nincs ilyen mély férfi-nő barátság. Csak ha már un téged mondja ki és segítsen hogy jobb légy a szemében. És ő is tegye oda magát. Jobb lenne ha maga körül tenne rendet a kollegina helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!