Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha egy 15 évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha egy 15 évvel idősebb pasiba vagyok szerelmes és nem tudom elfelejteni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Én egy 16 éves lány vagyok, és már pár hónapja fülig szerelmes vagyok egy 15évvel idősebb pasiba :( Próbálom elfelejteni de annyira aranyos, nagyon jól elbeszélgetünk, és mindig alig várom hogy találkozzak vele. Nem tudom mit csináljak, nemtudom elfelejteni, de nagyon fáj hogy tudom, úgysem lehet köztünk semmi :( Mit tegyek? kérlek segítsetek köszi
2008. dec. 8. 21:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam. Ráadásul az egyik tanárommal, akivel több is volt köztünk, mint beszélgetés... Aztán rájöttem, hogy hülyeség. Elkezdtem bulizni járni, és megismertem egy olyan srácot, aki mellett már nem gondoltam rá. Jól esett, ha bókolt, vagy kedves volt velem, de már nem foglalkozatott mint pasi. Hidd el, te is el fogod tudni felejteni, csak egy kis idő kell hozzá.
2008. dec. 8. 21:19
 2/10 A kérdező kommentje:
Ő is egy tanár.. szerűség. Köszi ezt a gyors választ :)
2008. dec. 8. 21:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
En is szerelmes voltam egy nalam sokkal idosebb fiuba.O csak baratnak tekintett.Aztan ahogy megszuntek a talalkozasok szep lassan elfelejtettem.:D
2008. dec. 8. 21:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez ilyen, majd elmúlik, de gondolj bele, Te nem tudnál neki gyereket szülni pár éven belül.
2008. dec. 8. 22:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonképpen milyen tanár, ahogy írtad?

Ha már itt tartunk?

Egyébként ne aggódj, mint látod nem te vagy az egyetlen ilyen, és előbb utóbb elfelejted:)

Az idő mindent megold:)

2008. dec. 8. 22:54
 6/10 A kérdező kommentje:
nem tanár csak a suliban dolgozik
2008. dec. 8. 23:03
 7/10 Srapnel ***** válasza:

Aztán meg megy a csodálkozás, hogy milyenek a mai 16-17 éves, frusztrált fiatal fiúk, önbizalom nélkül...

Mert a sok naiv lányka a felnőttekre bukik helyettük. De hát ez már régen is így volt...

2008. dec. 9. 10:13
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy a felnőttekre bukok. Volt már sok velem egykorú pasim, volt amelyikkel 1,5 évig együtt voltam, de ő más.
2008. dec. 9. 15:04
 9/10 anonim válasza:

Nah itt vitáznék! Am én ish ilyen helyzetbe vagyok...Csak én egy nállam 10 évvel öregebbe...

Nah de m1...Majd ha lessz időm megsíratom a 16 éves fiúkat! Amúgyis olyan kisfiúsak nem is tudnak gondolkozni...Tisztelet a kivételnek...Aki meg normális az meg foglalt...

Jaaah és ott van a beképzelt fajta...Kössz de nem kérek a 16 éves fiúkból!

Amúgy meg annak igaza van aki azt mondta, hogy nem tudna neki gyereket szülni ...

Nah m1...

Én sem értek nagyon az ilyenekhez azért vagyok itt, hogy okosodjak...

Csak az a baj, hogy vannak olyan emberek akik nem gondolkoznak ami előtt írnak vagy csak azt hiszik magukról, hogy nagyon okosak!

Nah mind1...

Am nekem ish mindenki azt tanácsolja, hogy hagyjam! én ish ezt mondom neked!

Nehéz...Főleg mikor belegondolsz, hogy lehet, hogy vele boldog lennél, meg vele érezted magad a legjobban:'(

SAJNÁLLAK:'(

2008. dec. 9. 15:42
 10/10 A kérdező kommentje:

Igen, énis igy látom, a mostani srácok vagy beképzeltek, vagy még "nem nőttek fel" vagy egyszerűen foglalt:(

és tudom, hogy inkább hagynom kéne, meg hogy nemtudnék neki pár év múlva gyereket szülni, de ki tudja hogy ő mit akarna :( és én is próbálok ellene tenni, hogy ne mindig rajta járjon az eszem, de alig várom hogy összefussak vele és váltsunk pár szót.

mindenesetre köszi a választ :)

2008. dec. 9. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!