Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha egy 15 évvel idősebb pasiba vagyok szerelmes és nem tudom elfelejteni?
Tulajdonképpen milyen tanár, ahogy írtad?
Ha már itt tartunk?
Egyébként ne aggódj, mint látod nem te vagy az egyetlen ilyen, és előbb utóbb elfelejted:)
Az idő mindent megold:)
Aztán meg megy a csodálkozás, hogy milyenek a mai 16-17 éves, frusztrált fiatal fiúk, önbizalom nélkül...
Mert a sok naiv lányka a felnőttekre bukik helyettük. De hát ez már régen is így volt...
Nah itt vitáznék! Am én ish ilyen helyzetbe vagyok...Csak én egy nállam 10 évvel öregebbe...
Nah de m1...Majd ha lessz időm megsíratom a 16 éves fiúkat! Amúgyis olyan kisfiúsak nem is tudnak gondolkozni...Tisztelet a kivételnek...Aki meg normális az meg foglalt...
Jaaah és ott van a beképzelt fajta...Kössz de nem kérek a 16 éves fiúkból!
Amúgy meg annak igaza van aki azt mondta, hogy nem tudna neki gyereket szülni ...
Nah m1...
Én sem értek nagyon az ilyenekhez azért vagyok itt, hogy okosodjak...
Csak az a baj, hogy vannak olyan emberek akik nem gondolkoznak ami előtt írnak vagy csak azt hiszik magukról, hogy nagyon okosak!
Nah mind1...
Am nekem ish mindenki azt tanácsolja, hogy hagyjam! én ish ezt mondom neked!
Nehéz...Főleg mikor belegondolsz, hogy lehet, hogy vele boldog lennél, meg vele érezted magad a legjobban:'(
SAJNÁLLAK:'(
Igen, énis igy látom, a mostani srácok vagy beképzeltek, vagy még "nem nőttek fel" vagy egyszerűen foglalt:(
és tudom, hogy inkább hagynom kéne, meg hogy nemtudnék neki pár év múlva gyereket szülni, de ki tudja hogy ő mit akarna :( és én is próbálok ellene tenni, hogy ne mindig rajta járjon az eszem, de alig várom hogy összefussak vele és váltsunk pár szót.
mindenesetre köszi a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!