Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gondoskodik rólad a barátnőd?
Nem kiszolgálás szinten, hogy ha ő nincs akkor a férfi nem eszik stb.
Hanem olyanokra gondolok mint "régen" mint szuleimnel pl:
figyel a nő hogy főtt étel legyen többnyire,
Szed a párjának a tányérba
Pl utazás előtt berakja a ruháit
Ezeket kérés nélkül teszi,természetes módon jön.
Szűrhetek én, ha mégsem működik köztünk a dolog, akkor én jobban érzem magam, hogy van mihez nyúlni és letudok lépni, nem kell valakivel legyek csak mert nincs pénzem. Arra, hogy nem élem fel, az a garancia, hogy tudok bánni a pénzzel.
Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy azért szar kiszolgáltatottnak lenni, mert akkor a másiktól függsz teljesen. Van akinek ez bejön, de én utálok mástól függeni és attól félni, hogy esetleg lelép mert beleszeret valakibe, én meg mehetek a híd alá. És hiába szűrtem én jól, ahogy te is mondod, semmire sincs garancia.
#59, Neked tènyleg ennyire nem megy a logikus gondolkodás, vagy szándékosan teteted tök hülyènek magad?
Szerinted ez így megy, hogy hupsz, kidobtak, akkor holnaptól már dolgozom is, meg már van is hol laknom? Szerinted a munkáltatók kèt kèzzel kapkodnak az olyan emberek után, akik semmit nem tudnak felmutatni munka tapasztalat szintjèn? Ès nem azèrt mert friss diplomások meg pályakezdők, hanem mert csak úgy nem dolgoztak?
Hát ha mèg gyerek is van, pláne gázabb a helyzet.
Pontosan ezèrt jelent alárendeltsèget, kiszolgáltatottságot, pont az ilyen nők maradnak benne megromlott, rossz kapcsolatokba, mert nincsenek kilátásaik, illetve időbe telik, mire tudnak valamit kezdeni.
Persze ez oké. De ha ki vagyok szolgáltatva akkor 100% hogy nincs saját pénzem, ha meg dolgozok, vagy legalábbis szeretnék, akkor az esélye megvan rá.
Itt arról van szó, hogy szerintem bátor dolog a másikra hagyatkozni 100%ban, mert sajnos sose lehet tudni, hogy hogy alakul a dolog köztünk. De belém ezt belém nevelték es hálás is vagyok érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!