Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gondoskodik rólad a barátnőd?
Nem kiszolgálás szinten, hogy ha ő nincs akkor a férfi nem eszik stb.
Hanem olyanokra gondolok mint "régen" mint szuleimnel pl:
figyel a nő hogy főtt étel legyen többnyire,
Szed a párjának a tányérba
Pl utazás előtt berakja a ruháit
Ezeket kérés nélkül teszi,természetes módon jön.
Van akit nem zavar h alarendelt😊
A ferfi dolga h eltartsa a csaladot
Dolgozhat a no is ha szeretne de nem az o felelossege (lenne)
"Van akit nem zavar h alarendelt😊'
Igen, amíg nem èrzi meg ennek az át NY oldalát. Ès annak csak idő kérdése.
De mindegy is mindenki úgy èl ahogy szeretne, de a kèrdès nem erre vonatkozott.
#52. Sejtem, hogy mire gondolsz, de nem értem, mi abban az alárendeltség, ha valaki mást csinál a csapatban. Ha a hapi van otthon és viszi a boltot, a csaj hozza haza a lóvét, akkor a hapi az alárendelt?
Igaz, nálunk én hozom a pénzt, meg ami undorító, nehéz vagy veszélyes/ártalmas, azokat csinálom, a többit meg a menyasszonyom. De ettől még nem a csicskám. Neki is így kényelmes elmondása szerint, meg nekem is így kényelmes. Látsz abban aláfölérendeltséget, hogy mindkettőnknek kényelmes? 😃
"Dolgozhat a no is ha szeretne de nem az o felelossege (lenne)"
Nem lenne baj a cunci kommentjeiddel, ha nem tennéd ezeket hozzá. Már hogy a viharba ne lenne egy felnőtt embernek felelőssége eltartani magát? Szerinted akinek nincs pasija, az kapjon segélyt, amíg nem jön egy farok, amit pénzért tövig tud szopni? Te sem gondolod komolyan, már csak trollkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!