Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan férj, aki gondoskodik a családjáról?
Ja, hogy a férjed azon siránkozik, te kevesebbet keresel. Érdekes házasság lehet...
De továbbra is mondom, hogy nem veszett ki a férfiakból semmi, csak a tiedben sose volt benne...
Szia! Remélem nem baj, hogy irok, nő vagyok és gyerek sincs (még sajna).
Jelenleg nem dolgozok, igy a férjem az egyetlen kereső-mondjuk anyu es a nagyszüleim is segitenek ha kell főleg ételel, nyers husi zoldseg stb amit en megfozzok itthon-. Ferjem kifizetti a rezsit, a hiteleit, vasarolni 99%ban o megy, ha en akk ad ra penzt. Ha vmire szuksegem van es nem hulyeseg szonelkul megveszi. Boltba is ugy megy h en mondom mi kell itthonra. Alapvetoen szeretunk igy lenni marmint h o dolgozik en meg htb, csak keves a fizuja v sok a hitel....? Ezert kersek munkat, de ha minen jol megy koltozunk nem sokara, akk nekem nem fontos, vagyis azt dolgozhatok amit akarok, penztol fuggetlen. Van egy almom a munkaban de nem a penz miatt hanem mert "csak". De tisztelem ot ezert havi 200e-t ugy oszt be mintha jovval tobb lenne. Megvan itthon minden+nekem is es megyunk ide-oda is. Es ez a gyereknel se lesz mashogy!
Kevesebbet keresek, bár az országos átlaghoz képest jó fizetésem van, csak a férjem tíz évvel idősebb, így több a munkatapasztalata - értékesebb munkaerő.
Jelenleg itthon vagyok a másfél hónapos babával (bár az első fél évben szinte ugyanannyit kapok, mint amikor aktív állományban voltam, kivéve cafeteria), de a házimunka, gyereknevelés nem kizárólag az én privilégiumom.
Most olyan 70-30% arányban én csinálom, de kizárólag azért, mert én vagyok itthon időben többet. De este és hétvégén abszolút 50-50%-ra módosul a házimunka és a gyerekkel való foglalkozás is.
Általában az teszi tisztába, eteti (tápszeres), aki épp ráér vagy közelebb van hozzá. Hasmenésnél meg kő-papír-olló, ha itthon van :)
Kérdező, ha ennyire nem működik a házasságod, miért nem lépsz ki belőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!