Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom szakított Velem, mert a keresőben ott szerepelt a volt párom, mit tegyek?
3 éve vagyunk együtt, soha De Soha nem adtam okot féltékenység re. Az utóbbi időben van köztünk sok ellentét de szeretjük egymást.
A kolléganőmnek mutattam meg a volt páromat ( 10évvel ezelőtti) mert egy beszélgetés során kibukott hogy a barátja abba a boltba jár ami az övé stb, igazából teljesen jelentéktelen még törölni se töröltem mert nem vagyok hozzászokva hogy törölni szoktam.
De amugy párom mindig nézegeti a telóm és ha pl egy férfi kollégám át dob egy linket a pl határzárról, már kérdez mig zuhanyzom, hogy ki ez és mit képzel hogy irogat.
Mar az osszes ferfi kollégám tudja hogy tilos ram irniuk hiaba soha nem volt személyes.
Csak egyszer toroltem mar felelmemben es parom azt is megtudta , pedig csak egy linket dobtak at
Most lehet azt hiszitek hutlen típus vagyok barni de tényleg nem!
Azt mondta költözzek el. Borzasztóan faj a lelkem, pedig meg egy szót se váltottam mas ferfival , mit csináljak?
Te meg kezdj el neki hisztizni,hogy "Nem találtam idegen női hajszálat a pólódon!Ki az a kopasz k.rv@,heeeee??"
Megérdemelné :D:D
"Mar az osszes ferfi kollégám tudja hogy tilos ram irniuk"
Neked ez nem szégyen?
Kapcarongyként élni?
Örülj neki, hogy eltűnik az életedből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!