Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két és fél év után szakítottam a párommal, jól tettem? Többi lent
A két és fél és alatt nem mutatott be egyszer sem a szüleinek. Nem ismerem a szüleit. Mert azt mondta az anyukája, nem akar engem megismerni. Ő ebbe beletörődött. Állandóan egyedül hagyott. Mindig második voltam. A barátaival volt a 7 napból 5öt. Kicsit besokalltam. Még ő mondta azt, hogy megfojtom. Mindig én voltam a hibás.
Jól tettem, hogy kiléptem?
Ezek még akár nem is jelentenek rosszat, ettől még lehet jó a kapcsolat. Csak valóban, jelenleg nem egymást keresitek, azt veszem ki a szavaidból. Ő inkább egy laza dolgot akar, te meg komolyabbat. Ívy nem megy.
A szülős dolgon viszont max az lenne a kiakasztó, ha te kérted volna őt, hogy az anyucikája engedélye nélkül mutasd be neki őt, és arra mondott volna nemet. Mert ez így gáz, hogy másra hivatkozik... ha anyu személyesen küld el, a francba, akkor az jobb lett volna szerintem is. Így kicsi gyerkőcével ne üzengessen, pláne ne a férjén kesrsztül
Csak annyi hibád van, hogy eddig kitartottál.
Majdnem azt írtam, hogy kitartottál mellette, de valójában ez nem egy kapcsolat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!