Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom szakított Velem, mert a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom szakított Velem, mert a keresőben ott szerepelt a volt párom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, soha De Soha nem adtam okot féltékenység re. Az utóbbi időben van köztünk sok ellentét de szeretjük egymást.

A kolléganőmnek mutattam meg a volt páromat ( 10évvel ezelőtti) mert egy beszélgetés során kibukott hogy a barátja abba a boltba jár ami az övé stb, igazából teljesen jelentéktelen még törölni se töröltem mert nem vagyok hozzászokva hogy törölni szoktam.

De amugy párom mindig nézegeti a telóm és ha pl egy férfi kollégám át dob egy linket a pl határzárról, már kérdez mig zuhanyzom, hogy ki ez és mit képzel hogy irogat.

Mar az osszes ferfi kollégám tudja hogy tilos ram irniuk hiaba soha nem volt személyes.

Csak egyszer toroltem mar felelmemben es parom azt is megtudta , pedig csak egy linket dobtak at

Most lehet azt hiszitek hutlen típus vagyok barni de tényleg nem!

Azt mondta költözzek el. Borzasztóan faj a lelkem, pedig meg egy szót se váltottam mas ferfival , mit csináljak?

2021. júl. 5. 18:32
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
93%
Kicsit kontrollmániás, nem? Nehogy már egy hülye linket ne küldhessenek neked, mert azonnal megy a cirkusz. Ez nem normális. Mit tegyél? Felejtsd el, és keress olyat, aki mellett önmagad lehetsz.
2021. júl. 5. 18:35
 2/30 anonim ***** válasza:
94%
Miért nézegeti a telefonodat? Ez esetben neked kellene felháborodni.
2021. júl. 5. 18:35
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

Azonnal hagyd el! A mostani párod egy kommunikációképtelen senki, egy barom, aki uralkodni szeretne, de ehhez is béna.

Tökreteszi az életed!

F, 39

2021. júl. 5. 18:36
 4/30 A kérdező kommentje:
Ma is bennt volt a kollegam kisfia, tok cuki, keszitettem neki egy szendvicset. Legotozta a kollégám ahogy eszi az uton, atdobta higy koszoni szepen es kitiroltem mert felek hogy szolbi fig meg mindig azt mondja bejon a munka helyemre es majd Ő elmagyarázza higy ne irogassanak munkan kivul semmi kozuk, mert ez paromra nezve tiszteletlenseg....
2021. júl. 5. 18:39
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Csak kifogást keresett, hogy szakítson veled. De ne sajnáld, mégha most rossz is lesz egy ideig. Féltékeny típussal együtt élni hosszútávon nem jó, ezt jegyezd meg.
2021. júl. 5. 18:40
 6/30 A kérdező kommentje:
Bocsánat a sok hibáért, de nem nagyon merek irogatni mert itt fekszik majd ram fog valamit mindjárt...atya világ mi ez tényleg
 7/30 anonim ***** válasza:
96%
szerintem te jobban jártál ezzel a szakítással. költözz el, vissza se nézz.
 8/30 anonim ***** válasza:
96%
Őszinte leszek: én lennék a világ legboldogabb embere, ha egy ilyen alak előbb dobna ki engem, mint én őt... Kontrollmániás hülyegyerek.
 9/30 anonim ***** válasza:
94%
Ha szakított akkor mit keres melletted fekve???
2021. júl. 5. 18:42
 10/30 anonim ***** válasza:
0%
Tanulság: mindig mindent törölni!
2021. júl. 5. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!