Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottatok már ilyen miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottatok már ilyen miatt?

Figyelt kérdés
Szakítottatok már a partnerek pénisz mérete miatt? Nem azt mondom hogy extrém nagy de nagyobb mint az átlag.. ami néha kellemetlen tud lenni főleg ha az ember belendül és megfeledkezik magáról.. (Videókon néha izgató tud lenni de kétlem hogy azt bárki is őszintén élvezi)

2021. jún. 21. 11:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
11%
Hossz es atmero cm-ben?
2021. jún. 21. 11:55
 2/19 anonim ***** válasza:
96%
Nem, de simán megtenném. Ez nemcsak fájdalmas, de sérülést is tud okozni.
2021. jún. 21. 11:59
 3/19 anonim ***** válasza:
64%
#1 nem teljesen mindegy? Van akinek már egy 15-17 centis is nagy 🤷‍♂️
2021. jún. 21. 12:01
 4/19 anonim ***** válasza:
97%
Nem fordult még elő, de megtenném. A túl nagy méret is okozhat problémát, hiába hiszi minden gyk-s farokméregető, hogy a nők a 20+ cm-re buknak. Nem csak hogy kellemetlen is lehet aktus közben, de komoly sérüléseket is okozhat. Se a nőnek, se a férfinak nem kényelmes, hiszen a nőnek fájdalommal járhat, a férfi pedig nem tudja magát kellőképpen elengedni, mert mindig arra kell figyelnie hogy ne okozzon sérülést, kellemetlenséget a nőnek.
2021. jún. 21. 12:02
 5/19 anonim ***** válasza:
95%

Sőt volt is már ilyen.

Egyszer szexeltünk, illetve csak akartunk mert nem fért be sehova...

Vége is lett.

2021. jún. 21. 12:08
 6/19 anonim ***** válasza:
17%
#5 hova próbáltátok?
2021. jún. 21. 12:24
 7/19 anonim ***** válasza:
51%
Nagy miatt nem szakítanék, ha amúgy bejön a pasi és ápolt. Csak ha nem képes rám hallgatni, hogy addig fér be, esik jól, és ne tovább. Kicsi, vékony, görbe + fitymaszűkületes péniszűvel szakítottam már. 🤢 De nem volt kapcsolat, csak 2 randi. Próbáltam nem megbántani, udvariasan lereagálni, hogy nem valami guszta, ami ott neki van.
2021. jún. 21. 12:27
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Volt már ilyen, 3 hónapig voltunk együtt, végül szakítottam vele a mérete miatt.

3 hónapon keresztül próbálkoztunk mindenféle pózban, helyen, próbáltunk lassan, óvatosan, sehogy se volt jó. Fájt, mert ha teljesen benyomta a vége már olyan volt mintha a hüvelyfalamat sértené fel, ezért sose nyomhatta be teljesen, ő full stresszben volt hogy végig erre kell figyelnie, én meg féltem közben, hogy mikor ér megint hozzá belül...

Végül emiatt szétmentünk, szerencsére nem volt nagy szerelem, azóta is ismerősök vagyunk facebookon, meg néha nyáron fesztiválon összefutunk (ott is ismerkedtünk meg anno), köszönünk és ennyi. :)

Nekem már 4 éve van párom, akinek kb. feleakkora mint neki és sokkal jobb a szex vele.

2021. jún. 21. 12:33
 9/19 anonim ***** válasza:
8%
Ha 15cm-es kiröhögnek vele, itt meg a 20-as már nagy. Más poszt alatt 20cm alatt szóba se állnak a pasikkal. Van ahol meg azt írjátok, hogy az a jó minél vastagabb. Ahol egy baba feje kifér, hogy fájhat már egy 5cm átmérőjű farok? Ja, ha vékony, azt meg nem érzitek.
2021. jún. 21. 13:05
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
A túl nagy nekem se lenne jó. Elég pici vagyok odalent, es 20 centissel mar felnyarsalnanak :D
2021. jún. 21. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!