Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottatok már ilyen miatt?
Sőt volt is már ilyen.
Egyszer szexeltünk, illetve csak akartunk mert nem fért be sehova...
Vége is lett.
Volt már ilyen, 3 hónapig voltunk együtt, végül szakítottam vele a mérete miatt.
3 hónapon keresztül próbálkoztunk mindenféle pózban, helyen, próbáltunk lassan, óvatosan, sehogy se volt jó. Fájt, mert ha teljesen benyomta a vége már olyan volt mintha a hüvelyfalamat sértené fel, ezért sose nyomhatta be teljesen, ő full stresszben volt hogy végig erre kell figyelnie, én meg féltem közben, hogy mikor ér megint hozzá belül...
Végül emiatt szétmentünk, szerencsére nem volt nagy szerelem, azóta is ismerősök vagyunk facebookon, meg néha nyáron fesztiválon összefutunk (ott is ismerkedtünk meg anno), köszönünk és ennyi. :)
Nekem már 4 éve van párom, akinek kb. feleakkora mint neki és sokkal jobb a szex vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!