Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhidegülés miatt szakítottam. Jól tettem?
Szerintem is jól tetted!
Ha ő nem viszonozta a közeledésed, akkor jobb hogy szakítottál vele.
Nagyon máshogy álltok hozzá. Te nagyon szeretted volna már a szexet, ő meg várós fajta, sőt, lehet, hogy érezte rajtad, mennyire azt akarod, és óvatosságból csakazértse adta.
Programot se azért szervezz, hogy majd utána biztos jó szex lesz - hanem mert te is élvezed, és szívesen töltesz a másikkal időt.
Valószínűleg a lány alapból óvatos fajta és bizonytalan volt veled kapcsolatban, amit csak alátámasztott a viselkedésed, s pont ezért húzódozott, mert azt érezte, arra hajtasz.
Egyszerűen más a hozzáállásotok. Neki a biztonság kellett volna, hogy érezze, nem erőlteted. Neked meg az, ha nem játszmázik. Szerintem ilyen helyzetben csak a kölcsönös bizalom és a hasonló igények a megoldás. Vagyis a pasi bízhat benne, hogy a nő nem játszmázik, a nő pedig a pasiban, hogy nem csak arra hajt. Személy szerint én nem vagyok játszmás, de eddig mázlim volt, hogy a pasik tényleg nem csak arra hajtottak. De - csak hogy lásd a női oldalt -, szakítottak már velem úgy, hogy benne lehetett az is, hogy "túl könnyen adtam magam", és ha játszmázok, fenntartom az érdeklődést, akkor lehet, másképp tekint rám. Persze (remélem), az ilyenekért, aki így gondolkozik, nem kár. De talán így már érthető, hogy a nők nem is feltétlen csak maguk miatt óvatosak, hanem sokszor a külső elvárás miatt: a társadalom, vagy maga a partner megbecsülése múlik azon, hogy mennyit játszmázik, vár. Sajnálatos, de ez van.
2 hónap nem sok (bár kortól is függ), szerintem alakulhatott volna. De valószínűleg az elvártaktól eltérő viselkedés mindkettőtökben rombolta a szimpátiát.
Aki nem akar lefeküdni hónapokig a párjával, az ne is nyalassa magát, már bocsánat. :D
Ha már ennyire óvatos meg prűd világot élünk, akkor ne is pettingeljünk, ha viszonozni nem akarjuk, meg a farkát ne tegye be, mert akkor könnyűvérű vagyok és elhagy az álompasi.
Nem, nem fog elhagyni a pasi akkor sem, ha 3.randin már szex van, ha érdeklem.
Ha nem érdeklem, akkor meg hiába húzom az agyát hónapokig, akkor is le fog lépni.
Manapság már kár ezen taktikázni. Megpróbálhatod persze kiismerni az illetőt, de néhányan akkora nagy manipulátorok, hogy fölösleges csak emiatt játszmázni, ha amúgy nőként te is kívánod a szexet. Szexelni nem bűn.
A kérdésre visszakanyarodva.
Igen, jól tetted, hogy szakítottál. Ha nem akar szexelni, akkor ne engedje magát kényeztetni sem, vagy akkor viszonozza.
Valószínűleg azért nem akarta viszonozni, mert nem vonzódott hozzád, csak élvezte, hogy körbeugrálod és szórakoztatod.
Minél izgalmasabb, jobb randi volt, annál kevesebbet kaptam az összebújásnál.
na ő pont az a tipus akit ha magasról leszarsz, akkor nyujtja a legtöbbet. elrontottad azzal h szeretted és figyeltél rá.
Hmm, 5-ös, igazad lehet, hogy azért húzta a szexet, mert nem vonzódott igazán. Magamból kiindulva, ha szimpatikus valaki és vonzó, úgy kell visszafognom magam :D És itt most nem a játszmázásra gondolok visszafogás alatt, hanem arra, hogy tényleg nem ismerem még eléggé az elején, nincs az az összhang, intimitás, ami azért kell a szexhez. De a vágy megvan nagyon is.
Mondjuk azt hozzátenném, hogy nehezebb leállítani a másikat (meg magad, hogy visszautasítsd) petting közben, mint akkor, amikor rajtad a sor, hogy adj. Mindenesetre itt valóban az lehetett, hogy élvezte a figyelmet meg a programokat, de nem igazán tetszettél neki annyira. Akkor szívesen közeledett volna.
És ne vonj le téves következetetést, mint a 6-os! Nem rontja el a figyelem a vonzalmat, inkább építi. A figyelem hiánya romboló. Nem az az ok, hogy túl kedves voltál, hanem hogy alapból ő nem vonzódhatott úgy feléd. Bunkózással nem lehet ezen "javítani".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!