Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőmnek fontosabb a barátnője az mit jelent?
Figyelt kérdés
1 hónapja vagyok a barátnőmmel, de mikor vele vagyok mindig irkál a barátnőjével, hiába mondom hogy rakja le a telefont, ő mindig el veszi, és sokszor vele találkozik mint velem, szerintetek miért? Nem szeret annyira?2021. júl. 2. 21:30
2/8 anonim válasza:
Nem vagy elég érdekes, szerintem most szakíts vele, mert később jobban fog fájni.
3/8 anonim válasza:
Lehet, hogy nem talál annyira érdekesnek.
Ülj le vele ezt megbeszélni, mond el neki, hogy mit érzel és amit ide is leirtál, hogy ez zavar téged. De személyesen, úgy látod a reakcióját is.
4/8 anonim válasza:
Nem vagy annyira érdekes. Szakíts vele vagy beszéld meg vele, hogy neked ez így nem jó.
5/8 A kérdező kommentje:
Rendben, rá kérdezek majd, de mégis hogyan? Hogy a barátnőd fontosabb mint én? Vagy hogy?
2021. júl. 2. 21:58
6/8 anonim válasza:
Tiszteletlen veled szemben és csak azért van veled hogy elmondhassa hogy van pasija. Nem szeret
7/8 anonim válasza:
Gondolom kábé 15 évesek vagytok, ez esetben talán nem ez a megfelelő kategória a kérdés számára..
8/8 A kérdező kommentje:
21 én a lány 18
2021. júl. 3. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!