Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek fontosabb a kutya, mit tegyek?
Szerintem mond el ezt neki, hogy így érzel, és hogy szeretnéd ha változtatna. Másrészt te is változtass! Pl találj ki programokat ahol a kutya is veletek lehet.
Vagy biztosítsd a barátnődet hogy benned is megbízhat neked is elmondhatja mi a baj. Lehet jobb lenne ha valamit kutya nélkül csak ketten csinálnátok. Hogy közel kerüljetek egymáshoz. Lehet túl sokáig volt egyedül? A kutya a legjobb barátja? Nem oké amit csinálj, segíts neki!
Csóváld a farkad, lihegj hozzá, ha ez nem válik be akkor dobd a csajt. A "vagy ő vagy én" kezdetű nótát nem ajánlom, tudod ki (nem Voldemort) maradna allul.
30/f
#2: "Csóváld a farkad"
hú de félreértettem, így az elejét :D
Szerintem azért ez már nem normális szint. Én is szeretem a kutyámat, de akárkit szívesen elviszek magammal sétálni, ha jöhetnéke van, mégis mitől tiltaná a barátját? Becsülöm ha valaki szereti az állatokat, de az ilyen abnormális "mindenki egy szerencsétlen agyhalott nyomorék, csak a kutyám nem" típusú alakoktól falnak megyek. A kutyának valóban nem fontos hogy szocializálódtál, de a társadalomba illik tudni minimálisan beilleszkedni. Ha nem, akkor marad az egyedüllét és a magányos öregkor, mert oda sajnos a kutya nem kísér el, már csak az eltérő élethosszból is kifolyólag...
Kérdező, beszélj vele, hogy szerinted hanyagol téged a kutya miatt, és te nem szeretnéd a köztük lévő viszonyt rontani, csupán több figyelemre vágysz. Ha nem érti meg, akkor valószínűleg éretlen még egy komoly kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!