Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek most komolyan fontosabb hogy falunapra mennyen?
Figyelt kérdés
Még külön élünk és munka miatt nem mindug tudunk úgy találkozni.Kérdeztem barátnőm hogy eljön e hétvégén hozzám. Közli higy az anyja falunapra akar menni és hogy akkor ő is megy.
Egy k*rv@ falunap fontosabb mint a barátja??????
Mostanában ez szokott lenni. Ha külön vagyznk megy az így hiányzol úgy hiányzol ha meg együtt lehetnék akkor mindig van valami fontosabb mint hogy velem legyen(barátnő,vásárlás,szórakozás stb)
Szeretem nagyon de kezdem már únni.
2019. szept. 4. 17:52
2/11 anonim válasza:
Én téged kezdtelek meg megunni a 4. Mondatodnál.. Az édesanyával megy el falunapra mivel már meg beszélték.. Te vagy egy paraszt aki hisztizik itt hogy a barátnője az édesannyát választotta miközben te vagy aki be pofátlankodna az ő programjába. Tegyük fel te meg beszélnéd a haveroddal hogy elmentek valahova...várnád már a programot.. A csajod meg elkezdene hisztizni hogy hogy van ehez pofád... Lődd le magad. Örülhetsz hogy a csaj még nem dobott.
3/11 anonim válasza:
Miért nem mész el te is velük? Egy falunap szerintem tök jó közös program.
4/11 anonim válasza:
Akkor most ezentúl nem szervezhet családi programot?
5/11 anonim válasza:
Falunap alatt mit kell érteni? Fesztiválozás,bulika,pia,drog?
6/11 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt és miért nem éltek együtt? Én kb másfél év után rohadtul meguntam, hogy nincs egy normális szabad hétvégém mert mindig a barátomhoz kell mennem.. Hiába szerettem. Összeköltöztünk, probléma megoldódott, sokkal jobb lett a kapcsolatunk.
7/11 anonim válasza:
Mi ez a hiszti?Ha jól értettem,te mikor rákérdeztél,hogy megy-e hozzád,akkor már az anyukájával megbeszélték a közös programot.Nehogy már úgy ugorjon és olyan magasra ahogy te akarod.
8/11 anonim válasza:
Szerintem kicsi ő még egy komoly kapcsolathoz.
Amúgy nálad mi volna a dugáson kívül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!