Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Te sem a szádon keresztül fostál". Ezt mondta a barátnőmnek a vőlegénye. Szerintetek?
Barátnőm mesélte el hogy tegnap este a párja ezzel a mondattal vágott vissza egy nézeteltérésben. A sztori a következö volt: egyéves évfordulójukat ünnepelték Hévízen ahol a barátnöm gyomorrontást kapott és egész nap ment a hasa. Még antibiotikumot is írtak fel neki. Ennek ellenére jól érezte magát csak hazafelé a párja a 4 órás úton alig beszélt hozzá ha felhozott valami témát a válasza:jah, aha volt
Az út vége felé a barátnőm szóvá tette hogy mi a baja,hogy keveset beszél a válasz a klasszikus semmi volt
Barátnőm persze kiakadt szerintem jogosan és azt mondta neki: nekem egész nap ment a hasam mégis beszélgetek veled és próbáltam magam jólérezni erre a pasi válasza volt a fenti mondat. A pasi bocsánatot nem kért utána hiába kérte barátnőm sőt szerinte megérdemelte mert cseszegette azért hogy nem beszélgetett az úton
Mit gondoltok jogos a férfi beszólása? Egyáltalán rendjén van hogy így beszél egy férfi?Mindketten 30asok már és gyereket szeretnének
A vicc hogy másnap mentek volna nőgyógyászhoz az miatt hogy nem akar jönni a baba. Tehát akarta a barátnőm, kinézte a dokit időpontot kért stb.. csak nem érti hogy a párja aki eddig nem beszélt igy vele most miért teszi. Elmesélte hogy egész nap csendes volt a pasi egyszer elő is fordult hogy bújt de a férfi eltolta
Most nem tudja hogy mi a baja de reggel már a szakítást emlegették mindketten
Lehet ott Hévízen a pasi ráeszmélt, hogy nem vele akar lenni. Igen, a beszólás nettó parasztság, de nekem az az érzésem, hogy valamiért kiábrándult a barátnődből és elkezdett bunkózni.
Mondjuk nem lett ez az egész kapcsolat picit elsietve? Most vannak együtt 1 éve és már eljegyzés?
Bocsi, lehet, hogy lassu vagyok kicsit, de szamomra ennek a beszolasnak semmi ertelme.
Persze, hogy nem a szamon keresztul fosok.
Amugy meg baratnod akart beszelgetni, es ki akarta kenyszeriteni a masikbol is. Neha eszre kellene venni, ha a masiknak nincs kedve beszelgetni es nem eroltetni.
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!