Ti mit tennétek a helyemben? Szóljak a barátnőmnek?
A helyzet a következő. 12 éves lányom a minap fedte fel szörnyű titkát: az én(mármint az édesanya) legjobb barátnőm férje zaklatja. Tőbb alkalommal is kérte, mutassa meg neki Ott....
Teljesen kivagyok...
Mi az első lépés? A baràtnőmet nagyon szeretem. Közösen nyaralunk... nagyon jó a két család viszonya.
De most tanácstalan vagyok. Az eset 3x fordult elő. Semmit se sejtettem belőle... segítsetek!!!
Egy biztos, hogy ne vedd félvállról, mert nagyon nagy törést okoz ez a gyerekednek. Első körben ne hagyd egyedül a férfival vagy ha igen legyen a gyereknél valami amivel fel tudja venni a zaklatást, hogy legyen bizonyíték.
Aztán a bilinek előbb-utóbb borulnia kell. A barátnőddel megmaradhat a jó viszonyotok csak az urát kell kib*szni.
Valószínűleg egyébként a férfi tagadni fog, de nem kell neki hinni.
"vagy ha igen legyen a gyereknél valami amivel fel tudja venni a zaklatást, hogy legyen bizonyíték"
Én nem engedném bele a gyerekemet még egyszer ilyen helyzetbe, ráadásul feladattal: hogy ő kezdje gyűjteni a bizonyítékot...
Igazából nagyon szégyenli magát a lányom... (szegénykém)Ráadásul ha kiderül a dolog, vagyos ha borul a bili, akkor a lányom a legjobb barátnőjét is elveszíti... mert az ő lányuk és a mi lányunk legjobb barátnők.
De itt mostmár borulni fog a bili, csak az a kérdés h a fickóval beszéljek, vagy a barátnőmet világosítsam fel ki is a férje...
"Tőbb alkalommal is kérte, mutassa meg neki Ott.... "
Pontosan mi tortent? Nagyon lenyeges a tobbi lepes szempontjabol.
En egyebkent nem szaroznek, mennek a rendorsegre.
Jaj... remélem nem...
Nagyon szereti az apját a kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!