Ti mit tennétek a helyemben? Szóljak a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő. 12 éves lányom a minap fedte fel szörnyű titkát: az én(mármint az édesanya) legjobb barátnőm férje zaklatja. Tőbb alkalommal is kérte, mutassa meg neki Ott....
Teljesen kivagyok...
Mi az első lépés? A baràtnőmet nagyon szeretem. Közösen nyaralunk... nagyon jó a két család viszonya.
De most tanácstalan vagyok. Az eset 3x fordult elő. Semmit se sejtettem belőle... segítsetek!!!
Figyu,én értem,hogy barátaid meg minden,de ha az én lányom mesélné ezt és bebizonyosodik,hogy igaz,akkor a csávó már nem él! Pont! De minimum úgy összeverem,hogy a beleit teknőben viszi haza!
És pont lesz,rnám a barátnőmet,a házasságát egy féreggel,nem érdekelne,csakis a gyerekem! Ha elmondanád a férjednek,ő biztosan tanúsítaná neked ugyanezt a magatartást!
2016. okt. 9. 15:10
52/83 anonim válasza:
Az anyák szégyene és egy emberi nulla vagy, ha ezek után még kételkedsz abban, hogy mit kellene tenned, mert "jaj a barátnő házassága, jaj a család barátok, jaj a férj öngyilkos lesz (ami nagyon helyes lenne amúgy, egy pedofil patkánnyal kevesebb a bolygón), jaj minden egyéb pitiáner kifogás blablabla". Csak gratulálni tudok.
2016. okt. 9. 15:30
53/83 A kérdező kommentje:
Mindent tegnap tudtam meg. Fogjátok már föl!!!! 1évig nem mondott semmit a lányom. A kislányom elmondta akkor az első esetet az egyik barátnőjének, akit ugyanúgy molesztált. Ezt ők akkor megbeszélték. De ezt mind mind tegnap óta tudom.
2016. okt. 9. 15:39
54/83 anonim válasza:
És??
2016. okt. 9. 15:40
55/83 anonim válasza:
"Egyik alkalommal pedig nagyon zajlatott volt a lányom, és másnap reggel jött a fickó bocsánatot kérni a lányomtól. Még csokit is hozott neki. Kérdeztem h ezt miért kapja, mondta, h ezt ők ketten tudják.
Nem vettem komolyan, a lányom szégyenlte... megértem"
Ezt itt nem tegnap tudtad meg. Hanem akkor, amikor a lányod zaklatott volt, te meg nem vetted komolyan. Fu mekkora bánat vagy te, istenem..
2016. okt. 9. 15:43
56/83 anonim válasza:
Remélem, hogy kamu kérdés. Ha én bárkiről megtudnám, hogy szexuálisan zaklatta a gyermekemet, magasról leszarnám, hogy tönkre megy-e az élete, házassága, bármilyen régi barátságról is legyen szó. Én nem gondolkodnék azon, kivel beszéljek először, rá rontanék a házaspárra, és a feleség előtt üvölteném le a pasit, felpofoznám, majd mennék a rendőrségre. Amúgy feleségként én szeretnék róla tudni, ha ilyet művelt a férjem, hogy megszabadulhassak tőle. Nem is értem, mit szenvedsz ennyit ezen...ha én lennék a helyedben, félek, még el is törném a pasi kezét.
2016. okt. 9. 15:56
57/83 anonim válasza:
Ugye azóta már megtörtént a feljelentés??
2016. okt. 9. 16:09
58/83 anonim válasza:
Nem hiszem... most gondolom a pedofil allat lelkivilagaert aggodik.
2016. okt. 9. 16:12
59/83 anonim válasza:
Én értem, hogy Téged is sokkoltak amit a lányodtól megtudtál, de most már mégis csak eltelt egy nap... Léptél valamit?
2016. okt. 9. 16:51
60/83 anonim válasza:
Azért neki sem lehet ám könnyű. Amikor ilyen történik, akkor azonnal a kislányt mondják hazugnak és neki kell bizonyítani ezt a mocskos dolgot. Ki tudja, hogy a feleség is hogyan fog hozzájuk állni, sajnos ilyenkor az áldozatba még többször belerúgnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!