Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Szóljak a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő. 12 éves lányom a minap fedte fel szörnyű titkát: az én(mármint az édesanya) legjobb barátnőm férje zaklatja. Tőbb alkalommal is kérte, mutassa meg neki Ott....

Teljesen kivagyok...

Mi az első lépés? A baràtnőmet nagyon szeretem. Közösen nyaralunk... nagyon jó a két család viszonya.

De most tanácstalan vagyok. Az eset 3x fordult elő. Semmit se sejtettem belőle... segítsetek!!!

2016. okt. 8. 20:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/83 anonim ***** válasza:
77%
felhívnám a barátnőmet, megmondanám neki, hogy nagyon sajnálom, de ezért és ezért feljelentést teszel a férje ellen. ha a sünök nem is jutnak semmire a nyomozásban, bekerül az ürge a rendszerbe és egy másik alkalommal, ha esetleg valaki megint feljelenti, az már gyanús lesz és nagyobb ütőkártya lesz a rendőrség kezében a vádemeléshez.
2016. okt. 9. 18:53
 62/83 anonim ***** válasza:
33%

Jesszus de maceras es nehez helyzet ...

Remelem hamarosan megoldodik

2016. okt. 9. 19:09
 63/83 anonim ***** válasza:
28%

Kérdező mi a helyzet?

Amúgy akik szidják h miért nem rohan a rendőrségre,arra nem gondoltak h a kislány nem szeretné újra és újra el n elmesélni idegeneknek mi volt?

2016. okt. 9. 20:17
 64/83 A kérdező kommentje:

Mindenkinek ide írok.

Most beszéltem a barátnőmmel. Lesúlytotta a hír. Én is kivagyok. Egy 10 éves barátság omlik darabjaira egy beteg ember viselkedése miatt. Szeretem a barátnőmet, nem tudom mi lesz vele. És a kislányom is kivan h elveszíti a barátnőjèt.

Azzal vígasztaltam, h megmentette őt az esetleges apai zaklatástól. Nem tudom mi lesz... nagyon szomorú vagyok...

2016. okt. 9. 20:39
 65/83 anonim ***** válasza:
78%

Elhiszem, hogy szomorú vagy, de nagyon jól döntöttél. Jó, hogy elmondtad. Itt az ideje a következő lépésnek.

Mit mondtál egyébként konkrétan a barátnődnek? És mit mondott ő?

2016. okt. 9. 20:45
 66/83 A kérdező kommentje:

Elmondtam neki h mit mondott a lányom. Azt se tudta mit kezdjen a dologgal. Teljesen összetört. Picit úgy tűnt nekem, bár ilyen helyzetben ez biztosan normális, hogy a lányom nem nagyon èrdekli, inkább az hogy mi lesz most velük...

Sajnálom hogy ez történt... és lehet h előbb a fickóval kellett volna beszélnem. Remélem nem tettem nagyobb bajt, minf amekkora már eddig is volt. Nagyon vacakul vagyok... akármilyen szar anyának tartotok... Sajnálom őket, a helyzetet de a legjobban a lányainlat... akik most sajnos mem találkozhatnak...

2016. okt. 9. 23:23
 67/83 anonim ***** válasza:
90%
Te tiszta hülye vagy...Most is csak a barátságot, meg a másik család életét sajnálod, és hogy tönkretetted a nagy idillt, és nem azon siránkozol, hogy a lányodat lehet, hogy egy életre tönkretette, de hogy a férfiakhoz való viszonyát aláaknázta, az biztos. Az édesanyja látszatimádata, meg felszínessége és önzősége meg fel is teszi a szitura a koronát. Gratulálok!
2016. okt. 10. 05:41
 68/83 anonim ***** válasza:
84%
nyugi emberek, ez kamu.
2016. okt. 10. 06:03
 69/83 anonim ***** válasza:
65%

Egyertelmuen kamu.

Meg azt is el tudom kepzelni hogy valami beteg pedofil allat irogatja.

2016. okt. 10. 07:55
 70/83 anonim ***** válasza:
84%
Attól még lehettek barátnők, csak a férjet kell onnan eltávolítani... saját lányod nem sajnálod amúgy?
2016. okt. 10. 11:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!