Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagyott minket barátom a 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott minket barátom a 3 hónapos kisfiúnkkal. Most teljesen egyedül vagyok, nem tudom mit csinálhatnék?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok. A barátom...volt barátom 22. Négy éve voltunk együtt, amikor teherbe estem. Mondtam neki, hogy csak akkor legyen baba, hogyha biztosan nem hagy el. Mondjuk nem lett amúgy sem szívem elvetetni, de mondta hogy nem hagyna el. Pasinak ne higgyünk, de elhittem neki. Kiköltöztünk városon kívül egy kisebb faluba. Előtte is együtt laktunk már. Amikor anyámék megtudták hogy teherbe estem, és megtartom, azt mondták leveszik rólam a kezüket. Soha nem szerették a barátomat, így gondolom hogy tőle vártam gyereket, azt is nehezebb volt megemészteni. Szóval anyámék azóta nem kerestek, én meg amikor kerestem őket három szót váltottak velem, és szevasz. Még csak az unokájukat sem látták. Most meg elhagyott a barátom egyik napról a másikra, mert hogy már nem érez irántam úgy, mint előtte. El is ment, most az egyedüli, akikre számíthatok az a szomszéd család. Nem tudom, mit csinálhatnék?...Köszönöm előre is...
2010. aug. 26. 18:52
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Nem, még tanulok...

Tanulnék, szeptembertől, de így nem fog bejönni...

A baba még nagyon pici, és maximum barátokra hagyhatnám...

köszönöm a sok választ!:)

2010. aug. 26. 19:36
 22/24 anonim ***** válasza:

Szia.Én se ítéllek el,jó persze,nem kellett volna ilyen fiatalon gyereket elvállalnod,de mint olvastam és élsz halsz érte:)és mint elöttem sokan mások mondták próbálj meg a szüleiddel beszélni.Írtad azt is h kedves szomszédjaid vannak,Ők nem tudnak a picire vigyázni addig míg te suliba vagy?..vagy ha netalántán a közelünkben laksz talán rábeszélthetném a nagyim h valamiben segíthessünk:)

Kitartás;)

F/18

2010. aug. 26. 21:52
 23/24 anonim ***** válasza:

A szüleid mindig a szüleid maradnak, mindenképpen beszélj velük, segíteniük kell.

Az iskola miatt ne aggódj, Te anya vagy és a gyerek az első, utána jön minden más, tanulni később is lehet.

A volt párod magatartása a gerinctelen féreg kategóriája.

Az anyagi helyzeted nem ismert, de gondolom nem lehet rózsás. A település szociális munkásától, illetve önkormányzatától tudsz még segítséget kérni.

Tény, hogy nehéz időszak következik, de a gyerek az első és ez lbegjen a szemed előtt, sokszor lesz nehéz, de nem szabad elveszteni a fejedet sem az önuralmadat.

Furcsán hangzik, de pontosan tudom, milyen egy kisbabát nevelni.

21/F

2010. aug. 26. 22:09
 24/24 anonim ***** válasza:

Ezért nem kell biztos anyagi háttér nélkül gyereket szülni, még ha terhes is leszel. Azt tudod tenni, hogy társkeresőn keresgélsz, hátha találsz elvált apukát gyerekkel, vagy más fiút aki a gyerekkel együtt szeret téged.

Ha dolgozol és jól keresel, egyedül is fel lehet nevelni.

2010. aug. 27. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!