Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagyott minket barátom a 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott minket barátom a 3 hónapos kisfiúnkkal. Most teljesen egyedül vagyok, nem tudom mit csinálhatnék?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok. A barátom...volt barátom 22. Négy éve voltunk együtt, amikor teherbe estem. Mondtam neki, hogy csak akkor legyen baba, hogyha biztosan nem hagy el. Mondjuk nem lett amúgy sem szívem elvetetni, de mondta hogy nem hagyna el. Pasinak ne higgyünk, de elhittem neki. Kiköltöztünk városon kívül egy kisebb faluba. Előtte is együtt laktunk már. Amikor anyámék megtudták hogy teherbe estem, és megtartom, azt mondták leveszik rólam a kezüket. Soha nem szerették a barátomat, így gondolom hogy tőle vártam gyereket, azt is nehezebb volt megemészteni. Szóval anyámék azóta nem kerestek, én meg amikor kerestem őket három szót váltottak velem, és szevasz. Még csak az unokájukat sem látták. Most meg elhagyott a barátom egyik napról a másikra, mert hogy már nem érez irántam úgy, mint előtte. El is ment, most az egyedüli, akikre számíthatok az a szomszéd család. Nem tudom, mit csinálhatnék?...Köszönöm előre is...
2010. aug. 26. 18:52
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Egy bátyám van, de külföldön él..

Ő segít minket pénzzel, mindig küld, küldött...

Azért nincs is baj az anyagiakkal...

De anyámékkal nem tartja a kapcsolatot, ha jól tudom.

2010. aug. 26. 19:04
 12/24 anonim ***** válasza:
lövesd le a pasit, az egy ganéj
2010. aug. 26. 19:05
 13/24 anonim ***** válasza:
Szerezz egy jó ügyvédet és csikarj ki minél több gyerektartást!
2010. aug. 26. 19:05
 14/24 anonim ***** válasza:
ha tele vagy lóvéval hol itt a gond? mér nem ezzel kezdted, hogy nézel ki? elhívhatlak vrandizni? persze te fizetsz
2010. aug. 26. 19:09
 15/24 A kérdező kommentje:
Köszi, jó fej vagy...
2010. aug. 26. 19:10
 16/24 anonim ***** válasza:

Nagyon megrázott a történeted, én nem ítéllek el, amiért vállaltad a pici babádat. Sőt, minden tiszteletem a Tiéd. Első, amit most tehetsz, hogy a babádra koncentrálsz, és őt helyezed az előtérbe. Biztosan Neked is vannak barátaid, akik melletted állnak. Viszont osztom itt a többiek véleményét is, hogy állj a szüleid elé, menj el hozzájuk, ki csak nem dobnak, és mondd el nekik szemtől szembe, hogy szeretnéd, ha most melletted állnának, hisz mégis csak ők a szüleid, és van egy unokájuk.

Sok sikert, boldogságot, és kitartást kívánok a pici felneveléséhez! :)

2010. aug. 26. 19:13
 17/24 anonim ***** válasza:
Egy albérletet fenn tudsz tartani egyedül? Plusz kaja, meg ami a picinek kell?
2010. aug. 26. 19:14
 18/24 A kérdező kommentje:

Nem albérletben lakunk.

A bátyámnak a háza. Csak mivel kiment, mi ide jöhettünk.

Faluban van...

Köszönöm mindenkinek, Robikám a legfontosabb most az életemben:)...

2010. aug. 26. 19:15
 19/24 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, hogy a szüleiddel előbbre jutottál-e..
2010. aug. 26. 19:24
 20/24 anonim ***** válasza:

Hé, akkor mégsem akkora a baj, mint gondoltuk itt sokan. Hiszen van házad, meg valamennyi pénzed is. Szerintem minél előbb menj el dolgozni, vagy már dolgozol is?

Maradj a bátyád lakásában, dolgozz, és keress valakit aki addig vigyáz a picire. Biztos vannak barátaid, vagy max. keress valami bébiszittert. Sok szerencsét!:)

2010. aug. 26. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!