Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott minket barátom a 3 hónapos kisfiúnkkal. Most teljesen egyedül vagyok, nem tudom mit csinálhatnék?
Egy bátyám van, de külföldön él..
Ő segít minket pénzzel, mindig küld, küldött...
Azért nincs is baj az anyagiakkal...
De anyámékkal nem tartja a kapcsolatot, ha jól tudom.
Nagyon megrázott a történeted, én nem ítéllek el, amiért vállaltad a pici babádat. Sőt, minden tiszteletem a Tiéd. Első, amit most tehetsz, hogy a babádra koncentrálsz, és őt helyezed az előtérbe. Biztosan Neked is vannak barátaid, akik melletted állnak. Viszont osztom itt a többiek véleményét is, hogy állj a szüleid elé, menj el hozzájuk, ki csak nem dobnak, és mondd el nekik szemtől szembe, hogy szeretnéd, ha most melletted állnának, hisz mégis csak ők a szüleid, és van egy unokájuk.
Sok sikert, boldogságot, és kitartást kívánok a pici felneveléséhez! :)
Nem albérletben lakunk.
A bátyámnak a háza. Csak mivel kiment, mi ide jöhettünk.
Faluban van...
Köszönöm mindenkinek, Robikám a legfontosabb most az életemben:)...
Hé, akkor mégsem akkora a baj, mint gondoltuk itt sokan. Hiszen van házad, meg valamennyi pénzed is. Szerintem minél előbb menj el dolgozni, vagy már dolgozol is?
Maradj a bátyád lakásában, dolgozz, és keress valakit aki addig vigyáz a picire. Biztos vannak barátaid, vagy max. keress valami bébiszittert. Sok szerencsét!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!