Egyedül vagyok szilveszterkor. Mit csinálhatnék? 16/f
Én is így vagyok ezzel...Azt hiszem halálra unom magam,hacsak nem találok ki vmit...:(
15/L
én a szüleimmel leszek netezek
family guy-t vagy south park ot
nézek 21/f
Én ugyan társaságban leszek, de szerintem a szilveszter egy ugyanolyan nap, mint a többi. Bulizni is bármelyik hétvégén el lehet menni, és anyagilag is sokkal jobban jársz. A szilveszterben csak annyi extra van, hogy ilyenkor több ember akar elmenni szórakozni. És igazából, ha nem egy új évet kezdenének vele, akkor mindenki lesz*rná. Ez már beidegződött az emberekbe.
De szerintem sokan vannak így, mint Te. Vannak szórakozóhelyek a belvárosban, oda is el tudsz menni, mert szerintem nem csak Te vagy így ezzel, hogy egyedül tölti a szilvesztert. Vagy sétálj a belvárosban, ott is rengeteg ember szokott lenni. Én is ismerek olyat, aki szimplán bemegy egyedül sétálni, hátha találkozik valakivel.
Legrosszabb esetben meg otthon maradsz, nézel egy jó DVD-t, játszol valamit gépen/PS-en/akármilyen játékgépen, eszel egy jót, iszol egy pohár pezsgőt, aztán lefekszel. Semmiről nem maradsz le. =)
Kb ugyanez :S
Barátnőm megbetegedett..elkaptam tőle,szóval így alakult :( Pezsgőzz.. egyél sokat :D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!