Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok már olyan pasival, aki nem szeret a választottjával együttaludni?
Figyelt kérdés
Tegnap maradtam nála először éjszakára is. Közölte szex után, hogy ő nem szokott senkivel együttaludni sosem, így a nappali kanapéján megágyaz, aludjak ott. Hangsúlyozta, hogy ez nem ellenem szól, szeret, de éjszaka a nyugodt alváshoz neki egyedüllétre van szüksége.2021. júl. 1. 11:21
21/28 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok abban, hogy nem lerázás miatt mondta, bekapcsolva hagyta miattam a klímát éjszakára, mert mondtam, hogy nagyon melegem vam (8. emeleti lakás), reggel is kávéval és omlettel keltett, megkérdezte hogy aludtam stb.
2021. júl. 1. 14:20
22/28 anonim válasza:
Azt ertem, hogy van ilyenje. De egy, elore jelezni. Ketto, a vendegnek a kanape? Talan neki kellett volna a szarabb fekhelyen aludnia.
23/28 anonim válasza:
Engem is a kanapé zavart volna. Ha ő kapja,akkor oké.
24/28 anonim válasza:
Hosszútávú együttélés során simán előfordulhat hogy könnyebb így, pl ha horkol. De ezt így a semmiből elég nagy bunkóság közölni, főleg hogy nem te kaptad az ágyat.
25/28 anonim válasza:
Ennyi hisztis pitsát ebben a kategóriában, elképesztőek vagytok :D
26/28 anonim válasza:
Aki nem küzd alvás zavarral,az nem tudja milyen rossz ha nem egyedül (ami amúgy is rossz,nem alvást sokszor) aludhat balaki
27/28 anonim válasza:
Utolsó kettő, ez nem arról szól, hogy valaki hogyan tud, vagy nem tud aludni. Ha előre közli, az teljesen korrekt, de az, hogy szex után benyögi, hogy ugyan menjek már ki a kanapéra, mintha a szobakutyája lennék, na az nem.
28/28 anonim válasza:
#21 Hát, biztos cikinek érezte volna még ő is, ha az esti után csak úgy kirak. Ha már szerinted ez kapcsolat.
Ettől azért annyira nem ájulnék el, mert alap dolog, hogy a nálunk alvót nem egyből a küszöbre lökjük. De ha neked ez oké, akkor miért a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!