Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnők-feleségek! Főztök a párotokra vagy üres asztal várja haza szívetek választottját?
És ha ő vár haza engem akkor mi történik ?
😀😀😀 nálunk spec ez a felállás órákkal hamarabb végez
Néha én főzök, néha ő főz, néha közösen főzünk, néha maradékot eszünk, néha rendelünk, néha beülünk valahova, néha megvendégelnek minket.
Nincs életképtelen párom, hogy rám legyen utalva az étkezése. Minden értelmese ember megtanul legalább pár alapvető ételt elkészíteni.
23/L
Jelenleg gyeden vagyok
Igen, minden nap van meleg ètel.
Ha egèsznapozik, akkor csomagolom is
Előtte volt, hogy ő főzött..
Az asztal sosem üres, mindig tele van pakolva szeméttel :D Most spec felesben borítja be szaloncukor és az üres szaloncukros papírok.
Amúgy szoktam főzni, de ha éppen nincs kedvem, akkor rendelünk vagy főz ő vagy esetleg csak szendvicset vacsorázunk.
#7-nek: Felteszem te a konyha ördöge vagy, szégyenbe hozva Gordon Ramsay-t.
(Istenem, hihetetlen, hogy egyesek szerint a főzés még mindig csak a nők dolga. Ez a férfira nézve szégyen.)
Én nem mondtam hogy a nő dolga csak. Én is szeretek főzni pasiként.
De szánalmasnak tartom az olyan nőket akik egy főzeléket nem tudnak tisztességesen megcsinánli.
A gyerekemet mivel fogja etetni? Pizzával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!