Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnők-feleségek! Főztök a párotokra vagy üres asztal várja haza szívetek választottját?
Figyelt kérdés
F/302020. dec. 11. 14:48
11/25 anonim válasza:
Nem, az elején anyatejjel szokás táplálni a gyereket, utána mindkét szülő osztott feladata.
12/25 anonim válasza:
Hamarabb végez a munkában mint én,ezért ő főz mindig.
13/25 anonim válasza:
Egyedül járok bevásárolni és egyedül is főzök kb. 2 naponta, mert párom nem szereti ezeket a dolgokat, meg nem is jó benne, ezért én csinálom, de nincs vele problémám. 30/N
14/25 anonim válasza:
Este nem főzünk, nem kívánjuk a meleg ételt csak délben. Felvágottat eszünk zsemlében. Hétvégén főzünk amikor egyikünk sem dolgozik. Ritkán a férjem főz, inkább én szoktam.
15/25 anonim válasza:
Együtt szoktuk csinálni a kaját. Legalábbis a vacsit. Napközben meg mindenki feltalálja magát, ha nincs home office, amúgy is benn kajál mindenki amit akar.
16/25 anonim válasza:
Látom az őszinteség itt megint lepontozást ér. :D
17/25 anonim válasza:
#10 amellett, hogy a gyerek eleinte anyatejet (vagy tápszert) eszik, utána ugyanazt kapja, mint a szülők. Ha ti pizzán éltek, akkor az neked is ugyanúgy felelősséged.
18/25 anonim válasza:
Igen, főzök. Sőt, nálunk nőként csak én főzök. És most mi lesz, hogy megdőlt a sztereotípiád, miszerint a mai nők erre sem képesek?
19/25 anonim válasza:
Az asztal sosem üres. Mindig van rajta valami, amit a legvégső esetben sem jó ötlet megenni. Például pillanatragasztó.
20/25 anonim válasza:
Nem lesz gyereked, emiatt ne izgulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!