Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok már olyan pasival, aki nem szeret a választottjával együttaludni?
Figyelt kérdés
Tegnap maradtam nála először éjszakára is. Közölte szex után, hogy ő nem szokott senkivel együttaludni sosem, így a nappali kanapéján megágyaz, aludjak ott. Hangsúlyozta, hogy ez nem ellenem szól, szeret, de éjszaka a nyugodt alváshoz neki egyedüllétre van szüksége.2021. júl. 1. 11:21
11/28 anonim válasza:
Mondjuk nekem nincs párom, de én sem szeretnék senki mellett aludni éjjel.Számomra az nem lenne pihentető alvás.
12/28 anonim válasza:
A helyedben otthagytam volna. Számomra ez megalázó lenne
13/28 anonim válasza:
12 áruld már el mi ebben a megalázó mert akárhogy töröm a fejem nem tudok rájönni :D
14/28 anonim válasza:
Pofam leszakad hogy kepes voltal kimenni a kanapera aludni xDDD zsák és a foltja.
15/28 anonim válasza:
13# Mi az hogy mi???
Szex után kidob az ágyból, hogy bocs de te a kanapén alszol??? Törd a fejed kicsit jobban
16/28 anonim válasza:
Ha előtte ezt tisztázzák az nem gond de sztem szex utan ezt közölni gáz...
Én pl nem kezdenék olyannal aki nem aludna velem.
17/28 anonim válasza:
Szerintem is ott a gáz, hogy szex után közölte. Így olyan, mintha megmutatná, hol a helyed. Szép kapcsolat.
18/28 anonim válasza:
Sosem járnék olyannal, aki mellett nem aludhatnék el...
19/28 anonim válasza:
Én is csak muszájból aludtam együtt mindig, mert egyébként nekem nincs rá igényem, zavar, ha valaki ott van, nem tudok úgy nyugodt lenni, tudom, hogy fura, ja és ráadásul nő vagyok. De tőlem sem a szeretettől függ. Viszont ez így kicsit érdekes, hogy előzetesen ezt nem közölte, meg hogy az ágyat sem engedte át neked, de inkább csak nagyon fontos neki ez a kérdés szerintem, én ennyiből még nem gondolnék azonnal rosszra. Inkább faggasd ki, hogy mi ez nála pontosan, mi a problémája.
20/28 anonim válasza:
Én ezt baromi megalázónak érezném, de te tudod. Nálam nem lenne második "ottalvás".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!