Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne egy boríték amit a szíved választottjának küldenél, mit tennél bele? :-)
Van egy általam igen nagyra becsült lány, csak messze van most:( Azt állítja ő is szeret, de én azt szeretném ha még jobban szeretne...kitaláltam hogy meglepem egy levéllel, amibe lesz egy komolyabb horoszkópos lap, olyan ami szép, az ember elolvassa, örül neki, és elteszi. Ezt tudom hogy tetszene. De szeretném ha kicsit romantikusabb célzata lenne a dolognak szavak nélkül. (vagy jöhetnek rövidlevél tippek is;), de főleg vmi tárgy...amit eltehet...és rám emlékezteti és elfér egy borítékbe!)
SEGÍTSETEK! Mi volt eddig a legromantikusabb amit kaptatok levélbe? Ki minek örülne?:) Normálisan légyszi komolyan gondolom...:) kösz, pontozok;)
Én utálom az ilyet......
Viszont van tanácsom : préselt virág, a kedvencéből...
államkötvény, hitelképes részvénytársaság biankováltója stb.
amúgy nem tudom. talán egy fénykép, ami céloz valami közös emlékre.
sztem amúgy kissé nyál az ilyesmi,nem?
szerintetek nyálas 19évesen? :S
ő nem az a romantikus alkat, de mellette kell lenni, mert sokszor érzi magát egyedül meg van szeretethiánya...mitgondoltok?
(am én tutira kiugranék a bőrömből egy ilyen meglepetéstől:))
19/f
Én is írogattam mindig a gyerekkori szerelmemnek.Írd le mit szeretsz benne,mit csinálnátok kettesben,amikor együtt lesztek akkor és hogy milyen csodás dolog vele lenni.Én vagy facebook-on vagy ismerős által küldtem üzenetet vagy kézzel írott levelet,mivel ragaszkodtam hozzá(és halálosan szerelmes voltam belé).Az a lényeg hogy szeretetből írd meg neki számára a levelet és ne legyen túl nyálas.Kedves és humoros is lehet.Tárgynak pedig amit te gondolsz.Egy saját kézzel készült rajz akármiről,ami a szerelmeseket jellemzi vagy kedvenc kis kulcstartó,ami szintén a szerelmeseket jellemezheti:D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!