Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha lenne egy boríték amit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lenne egy boríték amit a szíved választottjának küldenél, mit tennél bele? :-)

Figyelt kérdés

Van egy általam igen nagyra becsült lány, csak messze van most:( Azt állítja ő is szeret, de én azt szeretném ha még jobban szeretne...kitaláltam hogy meglepem egy levéllel, amibe lesz egy komolyabb horoszkópos lap, olyan ami szép, az ember elolvassa, örül neki, és elteszi. Ezt tudom hogy tetszene. De szeretném ha kicsit romantikusabb célzata lenne a dolognak szavak nélkül. (vagy jöhetnek rövidlevél tippek is;), de főleg vmi tárgy...amit eltehet...és rám emlékezteti és elfér egy borítékbe!)

SEGÍTSETEK! Mi volt eddig a legromantikusabb amit kaptatok levélbe? Ki minek örülne?:) Normálisan légyszi komolyan gondolom...:) kösz, pontozok;)

2011. szept. 7. 12:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%
Ha fiú vagy akkor spermát. Ha lány vagy akkor a sarki kocsmához kuponokat, jó sokat. Vagy még 2beugró valamilyen focimeccsre.
2011. szept. 10. 23:37
 12/19 Solarian ***** válasza:
48%
Rajzolj valami szépet neki!
2011. szept. 10. 23:46
 13/19 anonim ***** válasza:
75%
10 gumi meg egy cetli hogy 5 perc és ott vagyok!!! :D
2011. szept. 10. 23:46
 14/19 anonim ***** válasza:
67%
Egy kilapított, kéthetes sajtos-sonkás szendvicset.
2011. szept. 10. 23:55
 15/19 Ryu19 ***** válasza:
48%
A szívemet. A szívemmel övé az életem is. Nincs annál szebb dolog mint a másikért élni:)
2011. szept. 11. 01:15
 16/19 anonim ***** válasza:

Rotációs kapát:)

Bocsi,de ezt nem hagyhattam ki.Írj neki egy levelet,vagy ha már horoszkóp,akkor egy horoszkóposat.Én is ilyet kaptam az exemtől névnapomra.Ha esetleg tudsz szépen rajzolni,akkor rajzolj.Az előbb írták a préselt virágot,az sem rossz ötlet.Egyszer kaptam olyat is,hogy egy CD-re kiválogatta nekem a kedvenc zenéit és azokat ami rám emlékezteti.Ha kicsit nagyobbat veszel mint a szabványboríték,akkor el tudod küldeni.Én nagyon örültem neki,lehet,hogy a lánynak is tetszene:)

Remélem sikerült valami ötletet adnom.Sok sikert:)

2011. szept. 11. 01:43
 17/19 anonim ***** válasza:
Az első mondatomban az horoszkópos medál akart lenni.Így hajnali 2 körül már nem úgy fog az agyam o.O
2011. szept. 11. 01:45
 18/19 anonim válasza:
Egy Kondomot.
2011. szept. 11. 02:17
 19/19 anonim ***** válasza:
Egy marék gyilkos hangyát! X)
2012. dec. 20. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!