Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akit a szülei tiltottak a nagy szerelmétől, olyan mértékben hogy szakítania kellett a szíve választottjától?
Csak kíváncsi vagyok...
Aza helyzet, hogy éppen ebben a cipőben járok. Van 1 fiú, nagyon szeretem, az első szerelmem..normális, jó lelkű, jó iskolába jár, készül a mérnökire...szóval minden oké vele. A baj az apjával van, mert egy balhés alak (rengeteget verekedett) bár a családjának megad mindent(nem cigányok) csak 'forrúvérő'
A szerelmemet mindenki bántja az apja miatt, pedig ő nem árt senkinek. A multkor ki hívták verekedni, nem akart menni, de neki mentek és meg kellett magát védenie...és még a szüleim is az apja miatt itélik el :'(
Ha mindenki ilyen lesz vele....tönkre megy én mondom. Senki sem látja át hogy ő NEM AZ APJA!!! És engem e-miatt tiltanak tőle...
(16l. 19f)
szánalom sztem csak amikor ilyenféle atéma, akk csak mond, hogy ÖÖÖ NEM AZ APJAAA HAHOOOO
és sok szerencsét
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!