Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza a baratom szerelmet?
2,5 eve vagyunk egyutt a parommal, mar van kozos lakasunk is. Sajnos nagyon feltekeny tipus vagyok es gyakran veszekedtunk emiatt, es neki mar elege van, nem szerelmes belem egyaltalan.
Sokszor megvolt az okom a feltekenysegre,de sosem ultunk le megbeszelni,bar en probaltam,o hirtelen haragu,es mindig csak felkapta a vizet…
Viszont nem kepes szakitani,mert szeret,kotodunk egymashoz,szunetet szeretne csak tartani,hatha visszaternek az erzesei.
Szeretem ot nagyon,meg akarom oldani a problemat es ugy erzem meg tudok valtozni!
Van tanacsotok arra mit tegyek hogy vissza tudjam hozni benne a szerelmet irantam?
1. Már nem szeret
2. féltékenykedtél
3. OKOT is adott rá
4. Nem lehet vele beszélni, mert felkapja a vizet, hirtelen haragú (nyilván, ha szembesíted a tetteivel...)
Mit akarsz megjavítani?
Vergődhettek még jó sokáig, de ennek már annyi. Ahol bizalomvesztés és féltékenykedés van ott akkor tüskék vannak, hogy azokat már soha nem tudjátok kizárni a kapcsolatból.
Nem ezt akartad hallani, de ideje felnőni, ennek semmi értelme. Igen, fáj, meg nehéz meg mittudomén, de ez nem kifogás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!