Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan értessem meg a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg a párommal, hogy nem fogom sokáig bírni már a 195 km-es ingázást?

Figyelt kérdés
Mkndketten Budapesten dolgozunk, ott is élünk, de vidékről származunk. A szüleinek van egy étterme vidéken, ahova heti 3-4 alkalommal megyek segíteni, elsősorban a konyhán, mert imádok főzni. Konkrétan hétvégente biztosan ott vagyok, hétköznap is sokszor van, hogy munka előtt/ után lemegyek. Legtöbbször hullafáradt vagyok, mire hazaérek. Nem akarom megbántani sem a páromat, sem a szüleit, de picit szeretnék ebből visszavenni, és csak hétvégente menni.
2021. jún. 30. 17:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a furcsa, hogy sem a párod, sem az imádott szülei nem mondták még, hogy ne csináld. Nem féltenek, kizsigerelnek.

Én ezen gondolkodnék el.

2021. júl. 1. 08:03
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Attól még a lóf.sznak is van vége. Normális ember nem várná el, hogy hetente többször menj saját költségre munka előtt/után, meg hogy a hétvégéid is erre szánd. Változtatni nem akarsz, akkor minek tetted fel a kérdést?
2021. júl. 1. 08:15
 23/27 anonim ***** válasza:
77%

Segítség az, ha akad néha (max havi 1-2) egy-egy nehezebb nap, amikor az embereik épp le vannak betegedve vagy egyéb, és ők pont nem tudnak embert keríteni. Na, olyankor jó, ha egy kedves ember beugrik segíteni.

De hogy a fél hetet ott töltsd... A helyükben lesülne a képemről a bőr, ha hagynám, hogy ilyen fáradtan még kocsikázz ide-oda.

Még ha nem is lennél kimerülve, akkor is ragaszkodnék ahhoz, hogy valamennyit fizessek neked, mert nagyon sokat jársz segíteni.

Egyértelműen szükségük van a plusz emberre, de látják, hogy veled megspórolhatják. Ez már pofátlanság.

2021. júl. 1. 08:23
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarsz konfliktust de pont így lesz, mert össze fogsz omlani a kiégéstől és remélem nem pont az országúton. Mivel nem hivatalos munkátok semmi kötelességed segíteni. Szólni kell hogy fáradt vagy, nem megy hosszútávon.
2021. júl. 1. 17:28
 25/27 anonim ***** válasza:
Egyébként párod nem zavarja hogy nem vagy vele? Ha én párom hétvégén máshol lenne folyton és nem lenne ideje rám engem igenis zavarna. Nagyon elgondolkodtató hogy neki nem probléma a 0 közös szabadidő.
2021. júl. 1. 17:33
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Még egy utolsó komment: most olvastam mekkora szar van vendéglátásban mert nincs ember, szóval elég nagy a veszélye hogy igenis valós érdek mozgatja párod és családját. Lehet ez már nem segítség hanem ingyen munka.
2021. júl. 1. 17:35
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem is fogadnék el pénzt, nem azért segítek nekik, mert anyagilag így akarok pluszkeresetre szert tenni. - te egy marha nagy balek vagy, akit úgy használnak ki, ahogy lehet. :D És észre sem veszed.

Nem baj, egy baleset majd észhez térít - csak mást ne ölj meg, mikor elalszol a kormány mögött, mert képtelen vagy nemet mondani.

2021. júl. 1. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!