Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg a párommal, hogy nem fogom sokáig
bírni már a 195 km-es ingázást?
Figyelt kérdés
Mkndketten Budapesten dolgozunk, ott is élünk, de vidékről származunk. A szüleinek van egy étterme vidéken, ahova heti 3-4 alkalommal megyek segíteni, elsősorban a konyhán, mert imádok főzni. Konkrétan hétvégente biztosan ott vagyok, hétköznap is sokszor van, hogy munka előtt/ után lemegyek. Legtöbbször hullafáradt vagyok, mire hazaérek. Nem akarom megbántani sem a páromat, sem a szüleit, de picit szeretnék ebből visszavenni, és csak hétvégente menni.
Adekvàt megoldàs:anyukàék felvesznek egy embert, te meg szépen ledőlsz esténként, mielőtt összehozol egy bealvós frontàlt...
2021. jún. 30. 18:53
12/27 anonim válasza:
Én mondanám nekik, hogy nagyon fáradt vagy a sok vezetéstől, és egyik akalommal majdnem el is aludtál a kormány mögött. Ezután még ők fogják azt mondani, hogy menj kevesebbett.
Vagy ha szeretnéd csinálni, akkor nézd meg, hogy mennek a buszok, vonatok. Lehet hosszabb a menetidő, meg kényelmesebb a kocsi, de az utazás alatt tudnál pihenni.
2021. jún. 30. 19:12
13/27 A kérdező kommentje:
Úgy szeretem őket, mintha a szüleim lennének ők is, kezdetektől fogva nagyon szoros a kapcsolatom velük. Nem is fogadnék el pénzt, nem azért segítek nekik, mert anyagilag így akarok pluszkeresetre szert tenni. Ismétlem van állásom mellette, ott keresek annyit, illetve a párom, hogy abból meg tudjunk élni. Nem aludtam majdnem el, ilyesmit nem tudom honnan veszel, csak annyit írtam, hogy fáradt voltam. Egyébként imádok vezetni, nem azzal van a problémám. Vonattal, busszal több átszállással tudnék csak eljutni, ráadásul gyakoriak a késések, késő este, éjszaka nem is járnak, így végképp kilőve.
2021. jún. 30. 21:27
14/27 anonim válasza:
De kihasználnak, nem veszed észre?
2021. jún. 30. 21:41
15/27 anonim válasza:
Eléggé megfelelési kényszeresnek hangzol, pedig tudod hogy ez nem normális. Nem hiába jött fel benned a kiírt kérdés, mondjuk a fogalmazás furcsa, miszerint "megértetni a pároddal". Nem kell itt semmit megértetni, csak úgy kéne alakítani az életed hogy ne halj bele és jól érezd magad, de valamiért nem mered.
2021. jún. 30. 21:44
16/27 anonim válasza:
#13 Idézőjelesen gondoltam, hogy mond azt, annyira fáradt voltál, hogy majdnem elaludtam, akkor talán észreveszik magukat, hogy a munka és a ő segítségük mellett te nem tudsz pihenni eleget.
2021. jún. 30. 23:05
17/27 anonim válasza:
A segítség addig jó, amíg nem megy a rovásodra.
Nagyon jófej vagy, de nehogy beáldozd a saját egészséged.
Egyszer-kétszer besegítesz, oké. De hogy szinte állandóan... nyilvánvaló, hogy fel kell venniük plusz egy embert, de "hát jön úgyis a Csabi, ingyen, nem kell fizetni másnak"
A kimerültség tönkre tudja tenni az embert, ráadásul valós veszély, hogy egyszer elalszol vezetés közben (vagy csak romlik a reakcióidőd)
Párom egyik kedves barátja nemrég emiatt hunyt el. Kérlek, vigyázz magadra.
2021. júl. 1. 06:28
18/27 A kérdező kommentje:
Én ajánlottam fel, hogy szívesen segítek nekik, épp ezért esne annyira nehezemre azt mondani, hogy mégsem megyek ennyiszer.
2021. júl. 1. 06:30
19/27 anonim válasza:
De nekik is észre kellene venniük, hogy ez téged kimerít. Az én leendő anyósaim szerintem szabályosan hazakergetnének, ha látnák rajtam a kimerültséget :D
Szólj nekik, ha már ők nem veszik észre:
2021. júl. 1. 07:57
20/27 anonim válasza:
(19 vagyok, mielőtt valaki beleköt: igen, anyósaim :) Páromnak nincs anyja, de van egy szuper mostohaanyja és egy szintén szuper nagynénje, aki aktívan részt vett a nevelésében)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!