Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet bírni egy depressziós pasi mellett?
Percek, óràk?
Én pl a legutóbbi energiavàmpír partnert kerek két hónapig bírtam, aztàn megelégeltem, hogy kb egy 5éves szintjén kezeli a gondjait.
"de minek ha ezt ő nem értékeli."
Ez a kulcsmondat. Egy idő után el kell engedni az ilyet. Boldogabb leszel, ha lépsz. Más lenne a helyzet, ha értékelné, hogy segítesz neki, de így..
Nem. Egy emberért vagy felelős jelenleg, aki sajàt magad vagy.
Javasolj neki búcsúzóul segítséget, szakrendelést, meg a zsarolàsokat ne engedd hatni.
Jól ki vagy használva. Ez a helyzet. Mindig az van amit ő akar és még csak nem is érdekli.. Mivel ő is felnőtt ember nem vagy felelős érte, sem az egészségi állapotáért sem pedig az érzelmiért. Ha ő nem hajlandó változni vagy kezeltetni magát akkor az ő döntése. De azért mert ő ilyen hozzáállással rendelkezik attól nem várható el, hogy te pedig önsanyargató módon saját magaddal nem törődve, boldogtalanul csakis az ő érdekeit tartsd szem előtt. Neked is csak ez az egy életed van. Te boldoggá akartad tenni de ő téged nem. Ennyi..
Ebből szerintem érthető mit kell lépned..
Tovább már a Te döntésed és ha boldogtalanul vele maradsz arról pedig már nem ő hanem Te tehetsz. Minden nap egy lehetőség lehet vagy pedig elpazarolt idő. Boldog lehetnél valakivel de arra áldozod az idődet aki nem törődik veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!