Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok bízni a férjemben, mit tegyek?
Igaziból azt nem tudom megítélni, hogy lenne-e olyan férfi, akiben jobban meg tudok bízni, vagy magamon kéne változtatni.
A problémám, hogy a férjemmel közösen elhatároztuk, hogy a nagyszülők közelében veszünk lakást, hogy esetleg be tudjanak segíteni a gyereknevelésbe. Viszont felmerült egy konfliktus a férjem és köztem és anyósom elég határozottan a férjem pártjára állt, és kb. azt éreztem, hogy megfulladok tőlük és nem jut érvényre a véleményem (ráadásul utólag kiderült, hogy nekem volt igazam).
Amúgy eredetileg én kértem anyósomat, hogy segítsen, de eddig nem ismertem ezt az erőszakos oldalât. Azóta nem tudok megbízni a férjemben, hogy még egyszer ilyen "kiszolgáltatott" helyzetbe kerüljek és ő összefogjon az anyjával (kb. három hónapja). Ezért azt érzem, hogy nem akarok gyereket szülni és otthonmaradni gyesen.
Esetleg abban benne lennék, hogy örökbefogadjunk egy akkora gyereket (4-6 éved), akivel nem kell otthonmaradni, de a férjem szerint ez gerinctelen húzás lenne a gyerekkel szemben, mert nem saját maga miatt, hanem a mi kényelmünkért fogadnánk örökbe. Ő azt mondta, hogy nyitott rá, hogy felezzük a gyest, de őszintém ahhoz sincs kedvem.
Főleg, hogy az ő tervei miatt kellett az elmúlt két évben is rosszabb poziban maradnom (ahol tudok alkalmazkodni az ő munkájához), valahogy betelt a pohár és nincs kedvem további kompromisszumokat hozni a kapcsolatunkért.
Volt valaki hasonló helyzetben? Ti mi alapján döntöttetek? Megbántâtok?
Mondjuk ezzel hogy oda költöztetted magadhoz ( környékre )) az egész pereputtyot , házhoz mentél pofonért. Nagy hiba volt.
Ha gyereket akarsz Akor meg mindenképp nem amunka lesz az első, egy ideig biztosan nem. Mérlegeld ez neked megeri e.
Sosem költöztem volna sem az anyám, sem az anyósom közelébe. A gyerek körüli "segítés" miatt meg főleg nem. Az a legnagyobb konflikutusforrás.
40/N, házas-gyerekes
"A problémám, hogy a férjemmel közösen elhatároztuk, hogy a nagyszülők közelében veszünk lakást, hogy esetleg be tudjanak segíteni"
Két ember pont elég a gyerekhez.
Mindig ráfáznak az ilyen kis racionalisták.
Ti is.
Ahogy leírtad, én nem vesződnék ezzel tovább.
Esetleg, ha visszaköltöztök messzire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!