Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok bízni a férjemben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok bízni a férjemben, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Igaziból azt nem tudom megítélni, hogy lenne-e olyan férfi, akiben jobban meg tudok bízni, vagy magamon kéne változtatni.

A problémám, hogy a férjemmel közösen elhatároztuk, hogy a nagyszülők közelében veszünk lakást, hogy esetleg be tudjanak segíteni a gyereknevelésbe. Viszont felmerült egy konfliktus a férjem és köztem és anyósom elég határozottan a férjem pártjára állt, és kb. azt éreztem, hogy megfulladok tőlük és nem jut érvényre a véleményem (ráadásul utólag kiderült, hogy nekem volt igazam).

Amúgy eredetileg én kértem anyósomat, hogy segítsen, de eddig nem ismertem ezt az erőszakos oldalât. Azóta nem tudok megbízni a férjemben, hogy még egyszer ilyen "kiszolgáltatott" helyzetbe kerüljek és ő összefogjon az anyjával (kb. három hónapja). Ezért azt érzem, hogy nem akarok gyereket szülni és otthonmaradni gyesen.

Esetleg abban benne lennék, hogy örökbefogadjunk egy akkora gyereket (4-6 éved), akivel nem kell otthonmaradni, de a férjem szerint ez gerinctelen húzás lenne a gyerekkel szemben, mert nem saját maga miatt, hanem a mi kényelmünkért fogadnánk örökbe. Ő azt mondta, hogy nyitott rá, hogy felezzük a gyest, de őszintém ahhoz sincs kedvem.

Főleg, hogy az ő tervei miatt kellett az elmúlt két évben is rosszabb poziban maradnom (ahol tudok alkalmazkodni az ő munkájához), valahogy betelt a pohár és nincs kedvem további kompromisszumokat hozni a kapcsolatunkért.

Volt valaki hasonló helyzetben? Ti mi alapján döntöttetek? Megbántâtok?

2021. jún. 29. 05:04
1 2 3
 21/26 lizzi77 ***** válasza:
100%
Itt a gyerek érdekeit kell nézni, mindegy, hogy saját vagy örökbefogadott. Ha ezt nem tudod elfogadni, akkor ne legyen gyereketek.Én úgy érzem, mintha bosszúból, mert a férjed az anyjával ért egyet egy számodra fontos dologban(bár jó lenne tudni, hogy mi az túl képpen) inkább egy nagyobb gyereket akarsz, csak azért, mert a leendő nagyi akkor talán kevésbé akarna beleszólni az életetekbe?Szted ez logikus így? Adjátok el a kecót(de igen, el lehet adni, csak másik, a Csoknak megfelelő ingatlant kell találni), aztán költözzetek messzebb. Vagy közlöd az anyóssal,bármiről is van szó, hogy Ti másképp csináljátok, mert így látjátok jónak, aztán kész. Persze akkor, ha a férjeddel megegyezésre juttok a kérdésben előtte.
2021. jún. 29. 10:54
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ezzel hogy oda költöztetted magadhoz ( környékre )) az egész pereputtyot , házhoz mentél pofonért. Nagy hiba volt.

Ha gyereket akarsz Akor meg mindenképp nem amunka lesz az első, egy ideig biztosan nem. Mérlegeld ez neked megeri e.

2021. jún. 29. 11:15
 23/26 anonim ***** válasza:
Dobd ki
2021. jún. 29. 14:12
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Sosem költöztem volna sem az anyám, sem az anyósom közelébe. A gyerek körüli "segítés" miatt meg főleg nem. Az a legnagyobb konflikutusforrás.

40/N, házas-gyerekes

2021. jún. 29. 17:13
 25/26 anonim ***** válasza:
*konfliktusforrás
2021. jún. 29. 17:13
 26/26 anonim ***** válasza:

"A problémám, hogy a férjemmel közösen elhatároztuk, hogy a nagyszülők közelében veszünk lakást, hogy esetleg be tudjanak segíteni"

Két ember pont elég a gyerekhez.

Mindig ráfáznak az ilyen kis racionalisták.

Ti is.

Ahogy leírtad, én nem vesződnék ezzel tovább.

Esetleg, ha visszaköltöztök messzire.

2021. dec. 12. 02:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!