Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok. De nem a férjembe. Van valaki hasonló cipőben?
2 évig volt szeretőm, néhány hete lebukott a felesége előtt.. azóta gyakorlatilag megszakadt a kapcsolat, 1 szer beszéltem vele. Megmondta hogy addig nem keres, amíg meg nem nyugszanak otthon a kedélyek..
tudom hogy szerelmes volt, szeretett,ebben nem kételkedek, éreztem mindig ha vele voltam.
Nem tudok az emlékektől megszabadulni, a vele töltött percektől (heti 2 szer találkoztunk, kb 3-4 havonta volt szex). Szinte minden percben a gondolatomban motoszkál, nem tudok túllépni rajta, képtelen vagyok. Itthon nem tudok a saját dolgaimra koncentrálni. A férjemmel évek óta csak élünk egymás mellett, néha nehezen bírjuk elviselni egymást.
Tudom hogy az lesz a legtöbb válasz hogy lépjek, hagyjam el a férjem, de ez nem olyan egyszerű. (gyerek, lakás, közös cég, stb).
Van valaki ilyen szerencsétlen helyzetben mint én???? beszélgetnék :-(
Így jár az aki idiótán választ párt.
Nem kellett volna az első hülyéhez hozzámenni.
Gondolom jó volt, mert eltartott.
Gyereket is kellett neki szülni. Most meg siránkozol.
rosszabb válaszokra számítottam, de a megérzésem nem csalt hogy sok itt az okos ember :-)
Szóval.. nem tart el a férjem.. sose tartott el, többet keresek mint ő...
Közös cég... a cég bevételeit is én termelem (fix munka mellett mellékállásként "használom" a céget..) a férjemnek ilyen téren nincs köze a céghez, csak tulajdonos..válás után az enyém lenne. Pici cégről van szó
lakás.. a chf hitel miatt több a hitel mint amennyit a lakás ér...
az az igazság hogy nem nagyon tudom rendezni a dolgokat a férjemmel. Teljesen kihűlt a kapcsolatunk, nem kívánom a szexet vele, ha együtt vagyunk otthon csak veszekszünk, nézeteltérések vannak. Bennem keresi a hibát mindig, mindennek én vagyok az oka...
beszélni nem tudok vele szinte semmiről, minden problémámat (és a gyerekét) én oldom meg egyedül, semmiben nem számíthatok rá. Olyan mintha egyedül élnék a lányommal. Ő csak a saját dolgait helyezi az előtérbe, hogy neki mindene meg legyen.
Ugyanebben a cipőben járok.
.3 napja bukott le, azóta nem jelentkezett. Nem tudom mi van vele, velünk. Azt mondta még aznap is, hogy belém szeretett, imád, legyek türelmes, elrendezi a dolgait otthon, aztán a mennyekbe repít, boldoggá tesz, annyit lesz velem, hogy még meg is unom.... hát... a jelen helyzetet látva, hogy egyszer csak eltűnt, nem jelentkezik, én meg ugye nem kereshetem... szerintem jól rászedtek engem..
Csupán szerető voltam, röpke másfél hónapig-ennyi... jól esett a lelkemnek amit adott... nem vagyok elkeseredve... csak előre nézek... és még valami..
Fog ő még engem keresni. Tudom!
mi 2 évig voltunk együtt :-(
hogy bukott le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!