Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok. De nem a férjembe. Van valaki hasonló cipőben?
2 évig volt szeretőm, néhány hete lebukott a felesége előtt.. azóta gyakorlatilag megszakadt a kapcsolat, 1 szer beszéltem vele. Megmondta hogy addig nem keres, amíg meg nem nyugszanak otthon a kedélyek..
tudom hogy szerelmes volt, szeretett,ebben nem kételkedek, éreztem mindig ha vele voltam.
Nem tudok az emlékektől megszabadulni, a vele töltött percektől (heti 2 szer találkoztunk, kb 3-4 havonta volt szex). Szinte minden percben a gondolatomban motoszkál, nem tudok túllépni rajta, képtelen vagyok. Itthon nem tudok a saját dolgaimra koncentrálni. A férjemmel évek óta csak élünk egymás mellett, néha nehezen bírjuk elviselni egymást.
Tudom hogy az lesz a legtöbb válasz hogy lépjek, hagyjam el a férjem, de ez nem olyan egyszerű. (gyerek, lakás, közös cég, stb).
Van valaki ilyen szerencsétlen helyzetben mint én???? beszélgetnék :-(
Azóta hónapokig nem keresett, majd mostanában fel-felbukkan. Hívogat, elhívott ebédelni.
Azóta nekem lett valaki más az életemben, aki fontos nekem. Férjem szintén nem tud róla, egyenlőre titkolom. Válás folyamatban..
A volt szerelmem még mindig nagyon közel áll hozzám, jól esik ha hív, ha keres. TUdnám őt szeretni, de én mindig csak másodhegedűs leszek az életében, sose hagyná el a feleségét, akit tudok h már nem szeret régóta...
Tudom hogy ő ugyan úgy szeret engem, ahogy régen, érzem a hangján, a gesztusain ha találkozunk. Az új kapcsolatomról dióhéjban tud, csöppet rosszul esik neki...
Mesélj, te hogy jártál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!