Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szerelmes vagyok, csak nem a férjembe! Lassan 2 éve, és az fiú nem is tudja. Mit mit tennétek a helyemben?
Váljatok el! Mind a ketten! Nem érdemli meg a férjetek, hogy évekig átverjétek és színleljetek! És ez nektek sem jó.
Az első válaszolónak (is): Komolyan csak az tart vissza, hogy már egyszer szakítottatok? Ez a kockázat megér annyit számodra, hogy évekig hazudj a családodnak és szenvedésre ítéld őket? Csak mert nem tudom hogyan megy ez, de ha lefekszel a férjeddel pusztán kötelességből úgy, hogy nem is szereted, az szerintem elég undorító. Ha meg már nincs szex, az meg a férjeddel szemben kicseszés, mert gondolom te megkapod a fiúdtól... Az érzelmi elhidegülésről meg még nem is beszéltünk, ami szintén felemészti az embert (ebben az esetben főleg a férjed)...
Szóval ezen gondolkozzatok el! Ne csak magatokra gondoljatok!
vsznleg nem kellett hanem lett a gyerek
vagy direkt lett, talán h ez majd segít neki kilábalni ebből a dologból
akárhogyan is, az biztos h nehéz helyzet, de fiatal vagy, nem csoda h szerelmes leszel, szerintem sok házasságban előfordul, többnyire nem érdemes ezért borítani, de van olyan helyzet
az a kérdés, megtudod e látni még a férjedben azt, akit szeretsz, vissza tudsz e térni hozzá?
ha nem, akkor válás
de ne a fiúért, ne a másikért
hanem mert a házasságod nem jó
vagy keress tanácsadót
vannak okos emberek, nem sok, de akad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!