A férjem főnökasszonya szerelmes a férjembe, úgy tűnik. A férjemet 3 éve zaklatja. Milyen megoldásokat tudtok?
Jelenteni a nő főnökének?
Nem tudom, csak egy ötlet.
Amúgy a leghatásosabb az, hogy ha a férjed teszi a dolgát ugyanúgy, mint a nő előtt és nem ad "támadási felületet".
Előbb utóbb a nő is megunja remélhetőleg.
Egyetértek az előző válaszolóval, viszont én annyit tennék még hozzá, hogy ha találkozol azzal a "nővel" akkor beszélgess el vele. Szépen, de érezze a hangodban, hogy hol van a dolgokon a hangsúly! Magyarázd el neki, hogy a férjed nem kíváncsi rá és 3 gyönyörű gyermeketek van, és soha sem hagyna el titeket!
Légy nő! Ha volt időd és néztél "Született feleségeket", akkor tudod mit kell tenned!
Egyébként munkahelyváltásra nincs lehetőség? Gondolom nem is akartok, mert csak 20 éve dolgozik ott...
Én személy szerint elbeszélgetnék azzal a "nővel" és ha első beszélgetés alkalmával nem látsz javulást, akkor jöhet a szájba térdelés!!! Munkahelyen kívül azt csinálsz vele, amit akarsz!
Én ezt tenném!
Remélem rendeződik a helyzetetek!:)
14,58:
Tudom, de lehet, hogy így leszakadna a férjéről!
Mondjuk ez a feleség egyéniségétől is függ, én ilyen vehemensen reagálok, de be szokott jönni!
És úgy gondolom, hogy ebben az esetben a szép szó már semmit sem ér! Sajnos...
15:01
Alapvetően igazad van, csak épp munkahelyi "gondokba" a feleség nem szólhat bele.
Mi lenne, ha bosszúból egy mondvacsinált okkal kirúgná a férjét. Na az hiányozna már csak. Okot mindíg lehet találni, ha valaki ki akarnak rúgni.
Első voltam.
Hű de gáz.
Ismerek ilyen típusú nőt. Megoldás egy másik pasi lenne, de a nő főnöke is számításba jöhet. Persze, nem lehet tudni, ki hogy mossa kezeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!