Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem főnökasszonya szerelm...

A férjem főnökasszonya szerelmes a férjembe, úgy tűnik. A férjemet 3 éve zaklatja. Milyen megoldásokat tudtok?

Figyelt kérdés
Flörtölni próbált a párommal, nyomult ezerrel, nem részletezem itt, mert hosszú lenne. A párom ezt visszautasította, csak a munkakapcsolatra korlátozott a hölggyel mindent. Azóta az illető hölgyemény tiporja a férjemet, ahol tudja, alázza, ahol tudja. Peche, hogy a párom 20 éve elismert és közkedvelt, megbízható munkaerő a cégnél, a hölgy jóval később került oda. Ennek ellenére, ha a párom lebetegszik és itthon fetreng lázasan, a kollegák arról értesítenek, hogy a csaj dührohamot kap, értekezletet hív össze és gyalázza a férjemet. Egy nap szabit nem tud úgy kivenni a párom, hogy ne lenne belőle cirkusz, miután a nő elengedte szabira. A hölgy velem nem kommunikál, ha véletlen találkozok vele, meg tudna folytani egy kanál vízben a szemével és tiszta ideg, lesápad. Ott tart be a páromnak, ahol tud. Tud valaki, értelmes ötletet, mit tegyün? Más munkahely nem perspektíva párom 49 éves. Három gyerekünk van. Azt sem akarom, hogy inkfartust kapjon.
2010. júl. 30. 14:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
A nő és a nagyfőnök puszi-pajtás. Felfelé akkora nyelve van a csajnak, hogy nem részletezem, meddig ér. Állandóan együtt kajálgat, kávézgat a nagydirivel, sőt otthonról hordja neki a saját főztjét. volt ilyenre is példa. Van még feljebb is főnök, vagy gondoltunk munkahelyi jogászra, tanácsadásért. Szerintetek?
2010. júl. 30. 15:25
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eszembe jutott egy megoldás! Ha tudjátok, hogy merre szokott járni (mondjuk vásárolni, vagy ebédelni vagy bárhová) a fönöknő, akkor küldjetek neki névtelenül virágot, bon-bont stb. és írjatok mellé egy levelet:

"Kedves hölgyem,

Ne haragudjon, de már figyelem egy ideje, és őszinte leszek, teljesen belehabarodtam magába.

Mindig várom, hogy újra láthassam (itt és itt)

Kérem, fogadja el ezt a kis apróságot!

egy ismeretlen hódolója"

Megcsináljátok 2-szer 3-szor, attól kezdve nem a férjed lesz az elsődleges problémája, hanem az, hogy rájöjjön, ki lehet ez az új ismeretlen.

2010. júl. 30. 15:32
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem jelentheti fel munkahelyi zaklatásért?
2010. júl. 30. 15:32
 14/17 anonim ***** válasza:

ma 15:32

ez jóóóó :)

2010. júl. 30. 15:37
 15/17 A kérdező kommentje:
Tudjuk, hol laknak. Az ötlet tetszik. Lenne mit otthon elmagyaráznia. Ha kíváncsi egyáltalán rá a férje. Mert aki ennyire pasi-bajos, nem biztos, hogy otthon megkapja a megfelelő figyelmet. Vagy egy elkényeztetett liba. Neki elvei vannak. Nekem is, amit alaposan belevésnék a kicsi agyába, ha ezzel nem a saját férjemmel szúrnék ki.
2010. júl. 30. 15:59
 16/17 A kérdező kommentje:
Feljelentheti, de hol a bizonyíték???Amit kettejük között mondott, azt nekem elmasélte a párom, láttam én is egyszer, hogy nyomul rá, dobálta magát, nyihorászott, símogatta a férjem hátát, a hülye, nem tudta, hogy látom. A párom menekült. Na, akkor bekeményített a párom felé és onnantól van pokoljárás.Ezekre azonban nincs bizonyíték. Pár diktafonos felvétel van, amit úgy használhat fel a felperes jogilag, ha van tanú, aki aláírja és a felvétel szövege leírva ,felhasználható tanúval aláíratva egy tárgyaláson, de a hanganyag nem, mert az a másik fél tudtán kívül történt, sértve a személyiségi jogait.
2010. júl. 30. 16:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem az a lényege a virágküldésnek, hogy a férje előtt megdőljön. Talán még jobb, ha a munkahelyére külditek. Az a lényeg, hogy Ő kezdjen el agyalni rajta, hogy ki lehet ez az új titkos hódoló.
2010. júl. 30. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!