Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdekli a páromat ha elmondom neki, hogy zavar ha más lányok bikinis meg félmesztelen képeit likeolgatja?
Mert nem érti.
A legtöbb férfinél a legelső, ami feltűnik, ha a feleségük elhagyja őket, mert amit mondanak neki korábban, az falra hányt borsó.
Életemben egyszer beszéltem olyan férfivel, akinél arra kellett rájönnöm, hogy egyszerűen nem hallja a női hangon elhangzó közléseket, és már azon voltam, hogy hívok egy férfit, hogy ismételje el neki, amit mondok,
Esetleg próbáld ezt!
Nekem is bejönnek egyes focisták, de ilyet nem képzelek el, látom, hogy jó pasik, de nem fogok szimplán a külső miatt felizgulnj vagy arra gondolni, hogy dugnak engem. Nem értem az ilyen nőket. Te ha az utcán látsz egy jó pasit, akkor is ezt képzeled el?
De nem lájkolod őket.
Addig rendben van, amíg egy férfi megnézi a csinos nőket, fantáziál róluk, de ne tegye ezt nyilvánossá. Engem is zavar, mikor ilyen képeket oszt meg a párom. Megalázó, mert itt vagyok neki én, és mintha nem lennék elég, hanem másra vágyna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!