Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nálam lakik, és zavar, hogy a drogos, problémás ismerősei néha eljönnek a házamba... Máshol ez hogy van?
Nincsenek barátaim (1 se, suli óta nem is volt, és nem is hiányzott), tehát nem tudom hogy van ez a "átjárunk egymáshoz dolog" (csak filmekben láttam ilyet).
Megismerkedtem egy lánnyal, jól elvagyunk (problémás környéken nőtt fel, de normális: nem cigizik, nem iszik, nem drogozik, van munkája).
A problémám az, hogy a haverjai (volt szomszéd, iskolatárs, stb.) néha beállítanak hozzánk, azaz az én házamba... hát, természetesen megszoktam, hogy otthon szét vannak hagyva a dolgaim (iratok, pénz, mobiltelefon, stb.) és főleg ha nem vagyok otthon kicsit nyugtalanít, hogy valamelyik drogos ismerőse lenyúlja (van amelyik herbálozik, és néha úgy is állít be).
Nálatok ezek a baráti átjárások, találkozók hogy mennek?
Mindketten 30 évesek vagyunk.
Megtiltanàm neki. Az én hàzam az én váram.
Ne légy mafla.
Én sohasem értettem, miként él egy ember 0 szociális kapcsolattal.
Ha vennél egy guminőt még békésebb élhetnél.
Ez engem is zavarna.
Nem maga a barátkozás, átjárás. Ha NORMÁLIS barátai lennének, nekem pedig nem lennének barátaim, akkor még örülnék is, hogy talán én is beilleszkedhetek egy társaságba.
Így, hogy drogosok, a cuccaimhoz nyúlnak, rendetlenséget hagynak, igen is, ZAVARNA. JOGOSAN ZAVAR.
Nem hívjuk őket, maguktól jönnek! - Vagyis konkrétan megtudták, hogy itt lakik, ekkor egy normális barátnője eljött beszélgetni vele (eddig minden ok), másodszorra már hozta a drogos barátját is... aztán egyszer csak becsöngetnek 4-en, hogy erre jártak, nincs-e kedvünk elmenni velük szórakozni, meg ilyenek (ez mostmár úgy heti rendszerességgel van, mivel kicsi a távolság, és ezek nem dolgoznak).
A barátnőm normális, 100 %-ig megbízom benne (nem tehet róla, hogy egy putriban nőtt fel, és ilyen szomszédai vannak).
"Nem vagy köteles beengedni senkit." - Na igen, de van amelyikkel jóban van, és van amelyiket /ahogy ő mondta/: "Jobb jóban lenni vele, mert akkor nem karcolja össze a kocsidat, meg ilyenek..." (Amin persze kiakadtam, de ha tényleg megcsinálja, az se jobb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!