Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ragaszkodunk olyanhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ragaszkodunk olyanhoz, aki folyamatosan lelki fájdalmakat okoz?

Figyelt kérdés
2021. jún. 28. 23:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
73%
Az én barátnőm valamiért odavan értem, pedig minden nap kínzom a lelkét, elmondom neki, mennyire más típusú nő kéne nekem, és mennyire más férfi neki, továbbá rendszeresen emlékeztetem, hogy rövidesen szakítok vele. Nem tudom, miért erőlteti a dolgot. Talán azokért az alkalmakért, amikor kedves vagyok vele, mert azokat még jobban kiemeli a kontraszthatás. Mindig arra volt büszke, milyen önérzetes, és hogy érte minden volt fiúja tepert, ehhez képest velemi olyan, mintha a kiskutyám lenne. Amúgy sokkal többet keres, mint én, külön lakik, és nem függ semmiben tőlem, leszámítva az érzelmeit. Mindenkinek az az értékes, akinek ő nem annyira kell.
2021. jún. 29. 00:30
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Velem korábban nagyon kedves volt az a férfi, aki ma már szinte semmibe vesz, sőt! A főnökét is ellenem uszította.

Most (sokadszor) próbálok VÉGLEG lemondani róla - nem keresni a közelségét. Tavaly augusztusban NAGYON JÓL SIKERÜLT már ez a tervem, de akkor meg Ő KÖZELEDETT TELJES GŐZZEL ismét felém.

Nem bírom megérteni, hogy miért kezdett akkor annyira vonzódni ismét hozzám hosszú kihagyás után. Elérhetetlenné kezdtem válni és ez érdekelte volna? Lehetséges... érdekes az emberi természet.

2021. jún. 29. 01:56
 13/22 anonim ***** válasza:
59%

Igy van, ilyen az emberi termeszet. Mindig az kell, aki/ami nincs.

Sok nonel az is fontos szempont, hogy nem akarja elvesziteni rajongotaboranak (=onbizalma forrasanak) egy tagjat. Ezert tortenik, hogy ha a ferfi, aki egy ideig probalkozott, de aztan belatja, hogy hiabavalo es tavolodni kezd a notol, akkor a no ezt aljas modon nem hagyja, es csopogtet annyi figyelmet es kedvesseget, hogy a ferfi azt gondolja, talan megis lehet eselye. Aztan megint visszavesz a no, mert amugy kapcsolatot egyaltalan nem akar ettol a ferfitol.

Csak figyelmet.

2021. jún. 29. 08:21
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Én 4évig tűrtem,hogy a borderlineos exem szivasson. 1x tündér volt 2perc mulva üvöltözött velem..

Nagyon szerettem,nagyon ragaszkodtam hozzá,de betelt a pohár, tönkretett lelkileg, nagyon sokáig gyógyultam. Az utána következő lány folyamatosan bátorított,hogy nyugodtan mondjam amit akarok mert féltem,hogy rosszat szólok vagy teszek. Az első pár hét inkább idomítás és bátorítás volt mint párkapcsolat.

Akkor megfogadtam,hogy soha az életben nem kell szép,de bolond nő. Inkább leszek egyedül vagy egy kedves lánnyal akivel jól kijövök.

Szerencsére a megmentőmmel még mindig együttvagyunk, megmutatta,hogy egy párkapcsolat mennyire jó is lehet..🙂

2021. jún. 29. 12:07
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó!

Ugyan így jártam nőként és aztán még csodálkozott hogy nem szeretem.

Az én volt párom nem egy adonisz, mégis megtette ezt. Egyszerűen ilyen volt. Hisztis, hirtelen haragú.

Én meg túl sokáig tűrtem, túl türelmes voltam.

2021. jún. 29. 12:52
 16/22 anonim ***** válasza:
49%

Na most neki áll feljebb. Tagad meg kicsavarja hogy en terrorizalnam őt meg ilyenek.

De jeleztem azt nez akit akar meg ameddig amig akar nekem csak az a bajom h en nem akarok mások elott a szánalom lenni. Megoldom.

Mindenáron támad vissza. Neki áll feljebb.

2021. jún. 29. 13:29
 17/22 anonim ***** válasza:
49%
Majd elsetalgatok a haverjaival inkabb. Jobb mint vele. Ő mg kap annyit amennyit erdemel.
2021. jún. 29. 13:32
 18/22 anonim ***** válasza:
*bocsi mashova akartam irni az elozoeket.
2021. jún. 29. 13:34
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Az alacsony önbecsülés az oka. Tudom, benne vagyok, felismertem.
2021. júl. 5. 10:24
 20/22 anonim ***** válasza:
A másik (a gyengébb ellen irányuló) ereje egy ilyen felemás erőt jelent és van egy megszokottsága még mindig kiszámíthatóbb, mint a bizonytalanság nélküle.
2022. nov. 16. 17:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!