Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bárhol bármikor megcsalhatnak....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bárhol bármikor megcsalhatnak. Kontrollálhatatlan ellenőrizhetetlen. Milyen kapcsolat valo nekem?

Figyelt kérdés

Erre most, párkapcsolatban jottem rá, hogy teljesen felesleges bármi.

Felesleges megismernem, tudni a napjairol, felesleges rákerdeznem dolgaira, felesleges bízni a másikban, felesleges hinni bármely kapcsolatban is, felesleges tervezni, mert én is, ha csak kettőt kattintok, már mehetnék k.félni mással.

Voltaképp versenyt lehetne ebből csinálni, hogy ki a leggyorsabb, kinek sikerul szexet lebeszèlnie 1 percen belul hamarabb.

Ezek után én mindennemű kapcsolatbol kiábrándultam. A jelenlegibol is.az egész szerelemből es az egész életbol is. Már családot se akarok. Köddé váltak a terveim

Ezek után hogyan tovább?

#korlátlan lehetőségek
2021. jún. 28. 15:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

Olyat keress, akit magadhoz tudsz láncolni.

Egy kecske pont alkalmas erre.

2021. júl. 5. 19:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!