Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem nem érti meg, hogy nem akarok strandra menni jelen állapotomban, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy 2,5 évesünk, illetve gy januárban született fiunk. Az első gyerek utána hamar visszanyertem a szülés előtti alakom, a mostaninál jóval nehezebben megy. Járok mozogni, dietetikus által írt étrendet követek, mindent megteszek annak érdekében, hogy sikerüljön. A mostani alakom még messze van attól, ami tetszene a tükörben, így nem akarok idén strandolni, mondtam neki, hogy nyugodtan menjen a gyerekekkel, lefejem a kicsinek a tejet is, de nem érti, hogy én ebben az állapotomban nem akarok. Rosszul érezném magam, hogy mindenki engem bámul, vagy sok csinos ember van a strandon. Szerinte senki nem ezzel foglalkozik, hogy másokat nézzen, szerintem meg ez álszentség, mindenki megnézi a többi embert.2021. jún. 26. 10:40
31/40 anonim válasza:
Most komolyan azt hiszed te leszel a legnagyobb látványosság ott?
Menj es érezd jól magad a családoddal!! Ne pedig mások véleményével törődj !!!
32/40 anonim válasza:
A kutya nem fog téged nézni 2 gyerekkel hidd el.
33/40 anonim válasza:
Attól hogy otthon ülsz most, attól még nem leszel hirtelen sovány. Néha nem a súlyból kell leadni hanem az egódból. A férjed helyében már előre félnék, hogy milyen baromságokat fogsz még kitalálni a súlyodra hivatkozva. Gondolom szexelni se szexeltek addig, amíg nem nyered vissza az alakodat.. Csóró pasi...
34/40 anonim válasza:
Na hát az ilyen kijelentések miatt leszünk zsíros hajú, melegítőnadrágos feleségek és anyukák, mint amit a 32-es írt.
35/40 A kérdező kommentje:
Nem ülök itthon, ellenkezőleg, rengeteg programot csinálunk a gyerekekkel, csak a strandot szeretném hanyagolni. Leírtam, hogy járok edzeni is, tehát nem karba tett kézzel várom otthonról a változást. 29 évesen nem gondolom, hogy lehúzhatom a rolót, amiatt, mert van 2 gyerekem. Az meg, hogy valaki szerint nem szexelünk emiatt, egyenesen nonszensz következtetés.
2021. jún. 26. 14:16
36/40 anonim válasza:
nem csak tökéletes alakkal lehet strandra menni. Akkor csak lézengenének ott páron, és nem olyan tömeg nyomor lenne, mint van. Az 5-7 kiló meg nem sok. Senkit nem fogja nézni. Nem 150 kiló vagy.
37/40 anonim válasza:
Az,hogy nem a gyerekeid meg a férjed kívánságát nézed, hanem a hülye 29 éves fejeddel inkább kihagyod a strandot, na az a nonszensz
38/40 anonim válasza:
Mit szoktatok cisnálni a strandon? Biztos jó lenne azért neked.
39/40 anonim válasza:
Én megértelek kérdező , rajtam sokkal több felesleg van, mint rajtad( kb 12kg). Sose voltam ennyi, nem is fogom a szülésre, mert az már 2 éve volt. Régen én se mentem volna ezzel a testtel strandra, sőt idén sem akartam, de egyrészt nem akarom, hogy a lányomnak ilyen önértékeléssel kelljen élni mint amilyen nekem van, másrészt nem szeretnék kimaradni és lemaradni ezekről az élményeiről, csak mert én csúnyának látom magam. Fogytam màr 9 kilót és fogok is, de most felfüggesztettem az utálkozást magam irányába és csak élvezem a lányom társaságát és ennyi.
40/40 anonim válasza:
34.
Azért lesztek azok mert igénytelenek és lusták vagytok, persze másra fogni könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!