Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akarok anyóshoz költözni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok anyóshoz költözni, de a párom nem érti meg. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Én már régebben letisztáztam párommal, hogy nincs az az isten, hogy én odaköltözzek a szüleihez. Nincs bajom velük, de az egy másik család, más értékrenddel és szokásokkal, én nagyon feszélyezve érezném magam. Ráadásul ahol ők laknak az egy falu, én nem szeretnék oda költözni, ők is kb mindent a szomszéd városban oldanak meg annyira nincs ott semmi. Tehát én eléggé világosan elmondtam, hogy ez nekem nem pálya, nem egyezik az értékrendemmel. Most a párom megint felhozta a témát, jól össze is vesztünk. Neki ez kényelmes lenne mert nonstop együtt lennénk, de nekem még mindig ellenérzéseim vannak. Nekem ez nem felnőttélet lenne, hanem tinédzseres szórakozás, arról nem is beszélve hogy így hogy alakítanánk ki saját szokásokat ha ott a két szülő + egyéb rokonok.

Ja, amúgy a pénz miatt nem tudunk még összeköltözni.

22/L

2021. máj. 30. 08:12
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ők még nem anyós, após nekem, de kérlek nézzétek el. Egyszerűbb volt így leírni, mint minden egyes alkalommal körbemagyarázni.
2021. máj. 30. 08:13
 2/32 anonim ***** válasza:
98%
Pisti, nem költözöm anyadekhoz. Ennyi. Miert kellene oda költözni?
2021. máj. 30. 08:17
 3/32 A kérdező kommentje:
Na, én ezt így megmondtam világosan. Még sem érti. Azért hogy együtt legyünk, addig is amíg nincs pénz saját albérletre.
2021. máj. 30. 08:21
 4/32 anonim ***** válasza:
21%
Miert nincs pénz saját albérletre?
2021. máj. 30. 08:22
 5/32 anonim ***** válasza:
81%
4-es, azért, mert gyerekek. A kérdező saját maga szerint is lány, nem nő.
2021. máj. 30. 08:24
 6/32 A kérdező kommentje:
Mert nemrég kezdtünk el csak dolgozni.
2021. máj. 30. 08:24
 7/32 A kérdező kommentje:
Szerintem ne akadjunk fent azon hogy milyen betűt írtam a korom mellé, csak azért írtam oda, mert ez is egy ilyen tipik kérdés és megakartam előzni ezt :D
2021. máj. 30. 08:26
 8/32 anonim ***** válasza:
96%

Akkor a legjobb ha meg egy ideig mindenki otthon el.

Majd ha lesz egy tartalek akkor erdemes osszekoltozni mindket szulotol kulon.

2021. máj. 30. 08:27
 9/32 anonim ***** válasza:
96%

"Józsi! Nem tudom, hogy jöhet fel ez a téma megint, amikor világosan megmondtam, hogy nem költözöm anyádékhoz! Nem azért mert nem szeretem őket, hanem azért mert azt akarom, hogy ez így is maradjon. Ezen kívül nem költözöm falura, mert nekem a falusi életforma nem jön be! Ha ezt képtelen vagy felfogni és tovább erőszakoskodsz, akkor mi nem egymást keressük!"

Egyébként az nem opció, hogy nálatok költözzetek össze?... ha már ennyire össze akar költözni.

2021. máj. 30. 08:28
 10/32 A kérdező kommentje:
Nálunk nincs hely, de én semmilyen szülő nyakára költözést nem szeretnék, a sajátoméra sem.
2021. máj. 30. 08:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!