Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok anyóshoz költözni, de a párom nem érti meg. Mit csináljak?
Én már régebben letisztáztam párommal, hogy nincs az az isten, hogy én odaköltözzek a szüleihez. Nincs bajom velük, de az egy másik család, más értékrenddel és szokásokkal, én nagyon feszélyezve érezném magam. Ráadásul ahol ők laknak az egy falu, én nem szeretnék oda költözni, ők is kb mindent a szomszéd városban oldanak meg annyira nincs ott semmi. Tehát én eléggé világosan elmondtam, hogy ez nekem nem pálya, nem egyezik az értékrendemmel. Most a párom megint felhozta a témát, jól össze is vesztünk. Neki ez kényelmes lenne mert nonstop együtt lennénk, de nekem még mindig ellenérzéseim vannak. Nekem ez nem felnőttélet lenne, hanem tinédzseres szórakozás, arról nem is beszélve hogy így hogy alakítanánk ki saját szokásokat ha ott a két szülő + egyéb rokonok.
Ja, amúgy a pénz miatt nem tudunk még összeköltözni.
22/L
Szerencsére nem is kényszerít erre téged senki.
ha a pasid erőszakoskodik, azért az elég nagy intő jel. Hovatovább, ha világosan kifejezted neki az igényeidet és ezt telibe kakálva mégis ezen veszekszik, az pont azt jelenti, hogy nem érdekik a szempontjaid, fütyül az érzéseidre, értékrendedre. Ez a nagyobbik gond.
Világosan elmondtad neki mi az álláspontod, mégis erősködik és veszekszik, pedig tudhtaná, hogy nem gondolod meg magad.
Nem tökölnék túl sokat vele. Még egyszer utoljára megmondanám, hogy nem és ezt legyen kedves értse meg. Ha nem megy neki, akkor fel is út, le is út, mert kompromisszumra képtelen és később is minden eltérő véleménynél csak a vita meg erőszakoskodás megy majd.
Abszolut megértelek, én is az te álláspontodat képviselem, de ez rajtad nem segít, ha a pasid meg nem.
Ha nem erdekli a problemad, menekulj. Nalam ugyanez volt egy pasival. Koltozzek hozzajuk (anyosekhoz), eleldegelunk majd ott, meg gyereket is szulhetek oda, aztan majd bekoltozhetunk az utcaban egy hazba (wtf) mindez nelkulem eltervezve persze. :D
Mostani parom meg is mondta, hogyha en akarnek, akkor se koltoztetne az anyjaekhoz, igy most alberletben elunk. Pedig szereti a szuleit, megyunk heti vagy ketheti alkalommal hozzajuk ebedelni is, de tudja, hogy ket nő ugyis mindig talal konfliktust egy háztartásban. :D
Semmit. Mindig elmondod neki az álláspontodat, akárhányszor felhozza, aztán vagy megérti és elfogadja egyszer, vagy emiatt fogtok szakítani. Az ilyen nézetkülönbség valóban kiváló szakítóok egyébként.
Mellesleg nem is olyan sürgető az összeköltözés 22 évesen, nem értem, miért nyaggat annyira ezzel még olyan áron is, hogy a családjához költözz, mint valami fogadott gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!