Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem nem érti meg, hogy nem akarok strandra menni jelen állapotomban, mit tegyek?
Egyrészt igen, kutyát nem érdekli, milyen alakod van, ha meg látják a pici gyereket, végképp le fogják kakilni.
Másrészt az nem opció, hogy lementek valami tópartra, te felveszel valami lenge nyári ruhát, és akár a gyerekeknek kialakított résznél áztatod a lábad, és ott játszotok a gyerekekkel? Akkor te is kimozdulsz, kicsit le is hűlsz, és a családoddal is vagy.
"kérdező kommentje:
Minden évben szoktunk menni strandolni, tudom hogy néznek ki az emberek"
Úgy ahogy a 10-es válaszomban leírtam, ez a többség, jó, néha-néha felbukkan egy kisportolt testű férfi, vagy egy valóban csinos fiatal nő.
Figyelj, én diákként két szezont dolgoztam strandon, volt, amikor a napi forgalmunk 6000 ember volt. Hidd el, hogy nálad sokkal dagibbak és plöttyedtebbek szemrebbenés nélkül szórakoznak önfeledten. Közben falják a lángost és tesznek mások véleményére. És tudod mit? Jól teszik. Én abszolút az egészséges életmód partján állok, nekem is kellett 15kg-ot fogyjak korábban. De az, hogy megfosztod magad a közös családi programtól, minőségi időtől, az csak arra jó, hogy továbbra is abban a görcsös állapotban tart, amiben eleve vagy a tested miatt.
Egyébként te érzed úgy, hogy mindenki téged néz. Valójában mindenki magával van elfoglalva.
5-ös miért lenne ciki?? Én simán kimennék a kérdező helyébe,a két gyerekkel is
Vannak sokkal rosszabb emberek is a strandon,mint a kérdező gondja
Szerintem senki nem mondta hogy nyugodj bele a jelenlegi helyzetedbe és etalonként lásd a túlsúlyosokat.
Arra szeretnék rávilágítani, hogy a férjed helyében nekem rosszul esne, ha kihagyád emiatt az általam kitalált családi programot. Ott egy pici baba, akivel nagyon sokat kell törődni, így valószínűleg alapból is lehet egy kis elhanyagoltság érzete, plusz lezárások voltak egy évig, és lehet ősszel újra jönnek. Valószínűleg a párod ki szeretne végre mozdulni, feltöltődni, amíg lehet. És te fennakadsz egy ilyen dolog miatt. Szerintem a férjednek nagyon rosszul fog esni a visszautasítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!