Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjem nem érti meg, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem nem érti meg, hogy nem akarok strandra menni jelen állapotomban, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy 2,5 évesünk, illetve gy januárban született fiunk. Az első gyerek utána hamar visszanyertem a szülés előtti alakom, a mostaninál jóval nehezebben megy. Járok mozogni, dietetikus által írt étrendet követek, mindent megteszek annak érdekében, hogy sikerüljön. A mostani alakom még messze van attól, ami tetszene a tükörben, így nem akarok idén strandolni, mondtam neki, hogy nyugodtan menjen a gyerekekkel, lefejem a kicsinek a tejet is, de nem érti, hogy én ebben az állapotomban nem akarok. Rosszul érezném magam, hogy mindenki engem bámul, vagy sok csinos ember van a strandon. Szerinte senki nem ezzel foglalkozik, hogy másokat nézzen, szerintem meg ez álszentség, mindenki megnézi a többi embert.

2021. jún. 26. 10:40
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Minden évben szoktunk menni strandolni, tudom hogy néznek ki az emberek, most is mennék, ha nem lenne rajtam még 5-8 kg plusz. Nem azért, mert másnak akarnék tetszeni. Nagyobbik imád úszni, kicsivel is jár a férjem babaúszásra, szeretik a vizet. Azt elég luxusnak érezném, hogy kifizetem a drága belépőt és a fa alatt ücsörgök...
2021. jún. 26. 11:01
 12/40 anonim ***** válasza:
77%
5-8 kg!!! 😂😂😂 Te beteg vagy.
2021. jún. 26. 11:02
 13/40 anonim ***** válasza:
83%

Egyrészt igen, kutyát nem érdekli, milyen alakod van, ha meg látják a pici gyereket, végképp le fogják kakilni.

Másrészt az nem opció, hogy lementek valami tópartra, te felveszel valami lenge nyári ruhát, és akár a gyerekeknek kialakított résznél áztatod a lábad, és ott játszotok a gyerekekkel? Akkor te is kimozdulsz, kicsit le is hűlsz, és a családoddal is vagy.

2021. jún. 26. 11:02
 14/40 anonim ***** válasza:
52%

"kérdező kommentje:

Minden évben szoktunk menni strandolni, tudom hogy néznek ki az emberek"

Úgy ahogy a 10-es válaszomban leírtam, ez a többség, jó, néha-néha felbukkan egy kisportolt testű férfi, vagy egy valóban csinos fiatal nő.

2021. jún. 26. 11:04
 15/40 anonim ***** válasza:
86%
Na ha mindenki így gondolkozna nem sokan lennénk a strandon. :)
2021. jún. 26. 11:06
 16/40 anonim ***** válasza:
86%

Figyelj, én diákként két szezont dolgoztam strandon, volt, amikor a napi forgalmunk 6000 ember volt. Hidd el, hogy nálad sokkal dagibbak és plöttyedtebbek szemrebbenés nélkül szórakoznak önfeledten. Közben falják a lángost és tesznek mások véleményére. És tudod mit? Jól teszik. Én abszolút az egészséges életmód partján állok, nekem is kellett 15kg-ot fogyjak korábban. De az, hogy megfosztod magad a közös családi programtól, minőségi időtől, az csak arra jó, hogy továbbra is abban a görcsös állapotban tart, amiben eleve vagy a tested miatt.

Egyébként te érzed úgy, hogy mindenki téged néz. Valójában mindenki magával van elfoglalva.

2021. jún. 26. 11:07
 17/40 A kérdező kommentje:
Nem, kifejezetten strandra szeretünk járni. Engedd meg, hogy ne a 100 kg körüli nők legyenek számomra az etalon. Férjem sportoló, gyerekek előtt én is versenyszerűen sportoltam, így van egy szint, amit elvárok magamtól. Vissza fogom nyerni a szülés előtti alakom, csak még kell egy fél év kb.
2021. jún. 26. 11:07
 18/40 anonim ***** válasza:
85%

5-ös miért lenne ciki?? Én simán kimennék a kérdező helyébe,a két gyerekkel is

Vannak sokkal rosszabb emberek is a strandon,mint a kérdező gondja

2021. jún. 26. 11:13
 19/40 anonim ***** válasza:
87%
Ez dicséretes cél, de addig se foszd meg magad az örömöktől. Menjetek a strandra!
2021. jún. 26. 11:14
 20/40 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem senki nem mondta hogy nyugodj bele a jelenlegi helyzetedbe és etalonként lásd a túlsúlyosokat.

Arra szeretnék rávilágítani, hogy a férjed helyében nekem rosszul esne, ha kihagyád emiatt az általam kitalált családi programot. Ott egy pici baba, akivel nagyon sokat kell törődni, így valószínűleg alapból is lehet egy kis elhanyagoltság érzete, plusz lezárások voltak egy évig, és lehet ősszel újra jönnek. Valószínűleg a párod ki szeretne végre mozdulni, feltöltődni, amíg lehet. És te fennakadsz egy ilyen dolog miatt. Szerintem a férjednek nagyon rosszul fog esni a visszautasítás.

2021. jún. 26. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!