Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarok gyereket?
Régebbi kapcsolatomban már vágytam a gyerekre, a házasságra meg ilyenekre .
Azóta évek teltek el, most még is azt érzem hogy nem kell gyerek, még "élni" akarok, párom pedig már vágyna gyerekre, mostanában egyre sűrűbben felhozza a témát
Mi lehet az oka, hogy régen akartam most pedig nem?
Akkor úgy fogalmazok, hogy tervben is volt a baba
Élni, nem tudom, bulizni, kirándulni, spontán csinálni amihez kedvem van (nem fűvel fával...,nem igy értem)
Hallottam már olyat hogy a nőknél ez valamilyen ösztönös dolog
Én azóta nem akarok gyereket, mióta fáradt vagyok. Azóta kutyât sem szeretnék. Vam a szeretnék és van az örülök neki, ha úgy alakul. Ha a férjem beállítana holnap egy kutyával, akkor nagyon õrülnék neki, annak ellenére, hogy nem szeretnék most épp kutyát.
Nem lehet, hogy te is csak ki vagy égve/el vagy fáradva valamilyen szempontból?
De ahogy írták korábban a partner is lehet az oka vagy egy hullámvölgy a kapcsolatotokban.
Férfiként: Ugyanazért szerintem, ami miatt én sem akarok. Egy: Ki tudja, mennyire tartós az a bizonyos párkapcsolat a potenciális gyermekeim anyjával. Kettő, és ebből következően: A bizonytalanra nem vállalok gyereket. Sem párkapcsolati, sem anyagi értelemben. Három: Én is elsősorban ÉLNI akarok. A saját ritmusomban.
Egyszer elég volt csúnyán megégessem magam... És közös gyerek még csak nem is volt - hálégnek. Most perkálhatnám a gyerektartást ezerrel.
Köszi, kihagyom. Van más ezer, aki szeretne gyereket.
Kötelező? Nem.
32 vagyok, eszem ágában nincs gyereket szülni. Minek? Hogy aztan legalább 18 évre alárendeljem magam egy követelőző kölyöknek, aki kamaszként pl simán a fejemhez vágja, hogy dgöljek meg, mert nem veszek neki ájfónt. Ez példa, de a családi kapcsolatok kamaszhiszti-kérdéseiből kiindulva a franc akar gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!